Lansarea candidaturii lui Geoană la Cotroceni, fixată pe 27 septembrie

Grupul comitetului strategic de campanie al PSD a decis ca lansarea candidaturii şi platformei electorale pentru prezidenţiale a lui Mircea Geoană să aibă loc în cadrul Congresului partidului fixat pentru data de 27 septembrie, la Bucureşti,susţin surse social-democrate.

Până atunci social-democraţii au decis să dea semnalul către filialele din teritoriu pentru a strânge semnăturile de susţinere necesare depunerii candidaturii lui Geoană la BEC. Potrivit surselor citate, pesediştii au de gând să strângă mai mult de pragul de 200.000 de semnături prevăzut prin lege, organizaţiile având trasată sarcina de a aduce peste 500.000 de ,,autografe” în sprijinul candidatului lor.

Data lansării a fost confirmată la finalul şedinţei comitetului şi de către preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, care a precizat pentru Mediafax că, pe lângă lansarea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, Congresul va lansa şi ,,platforma cu care exponentul PSD se va prezenta la aceste alegeri (…) vrem să prezentăm o alternativă de preşedinte care să răspundă nevoii normalizării situaţiei din România, a climatului politic”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5