Lucrări ample la secţia spitalului de pe str. Alba Iulia! Managerul Lazany: E un proiect european de 1,6 milioane euro!

La spitalul de pe strada Alba-Iulia, se muncește intens pentru finalizarea lucrărilor din exterior. Peste iarnă lucrările vor continua în interior. Este un proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile, prin ADR-NV și cofinanțat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, în valoare de 1,6 milioane de euro, precizează managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany.

În fapt, este vorba despre proiectul Creşterea eficienţei energetice a Secţiilor externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situate pe str. Alba Iulia, nr.7, Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde funcţionau 4 secții: boli infecțioase, dermatovenerologie, oncologie, recuperare medicină fizică.

În urma procedurii de achiziţie publică, contractul a fost adjudecat de asocierea dintre INST-NISTOR SRL (lider asociere) și KEN Business SRL. Lucrările vizează consolidarea, repararea și restaurarea elementelor de structură ale clădirilor; reabilitarea termică integrală a fațadelor, planșeelor și a interioarelor; refacerea integrală a instalațiilor electrice, sanitare și termice; înlocuirea tâmplăriei interioare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5