Începe reabilitarea Secţiei externe de pe str. Alba Iulia a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Consiliul Judeţean a găzduit semnarea contractului de lucrări pentru Creşterea eficienţei energetice a Secţiilor externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situate pe str. Alba Iulia, nr.7, Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud. Aici funcționează 4 secții: boli infecțioase, dermatovenerologie, oncologie, recuperare medicină fizică, balneologie și Laborator de Radiologie.
„Valoarea investiției este de 7.5 milioane lei. Durata contractului este de 20 de luni din care 2 proiectare și 18 execuție. Sper, în urma discuţiilor pe care le-am avut, să găsim o soluţie prin care să încheiem mai repede aceste lucrări, ţinând cont că secţiilor vor funcţiona în paralel. Colegii mei de la spital vor vedea, împreună cu constructorul, cum putem să reducem disconfortul care va fi creat de această modernizare. Îi felicit pe colegii mei din echipa de proiect: managerul Veronica Hasnaș, administratorului public Florin Moldovan, care au lucrat pentru atragerea acestor fonduri şi care vor superviza derularea lucrărilor. Suntem aproape de finalizare procedurii de achiziţie publică cu secţia de pe str. Ghinzii. Sper ca într-un timp scurt să semnăm şi contractul pentru reabilitarea secţiei de pe Ghinzii”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.
Contractul a fost semnat de Florin Moldovan, administratorul public al judeţului şi Iacob Nistor, din partea Constructorului. Au fost prezenţi managerulul Spitalului Judeţean – ec. Gabriel Lazany şi arhitectul judeţului – Radu Săplăcan.

Valoarea investiției: 7.5 milioane lei (1.6 milioane euro)
Contribuția Consiliului Județean la cheltuielile eligibile: 2%
Sursa de finanțare: Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 (POR)
Constructor: Asocierea dintre INST-NISTOR SRL (lider asociere) și KEN Business SRL
Ce lucrări vor fi făcute practic:
- Consolidarea, repararea și restaurarea elementelor de structură ale clădirilor
- Reabilitarea termică integrală a fațadelor, planșeelor și a interioarelor;
- Refacerea integrală a instalațiilor electrice, sanitare și termice;
- Înlocuirea tâmplăriei interioare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5