Managementul cheltuielilor - cum îți drămuiești banii și când apelezi la un credit rapid?
-
View the full image
Sursa foto: https://unsplash.com/photos/jpqyfK7GB4w
O vorbă spune că banii sunt făcuți să circule, doar că în zilele noastre parcă se duc prea repede pe facturi, mâncare, uneori și medicamente, iar de distracție nici nu mai poate fi vorba. În zilele noastre pare aproape imposibil să mai facem economii, mai ales cu scumpirile la energie și alimente, iar tot mai mulți români optează pentru a contracta un credit online rapid, oferit de o instituție de tip IFN.
Spre deosebire de instituțiile bancare, ce nu acordă credite persoanelor aflate în Biroul de Credit, instituțiile non-financiare le oferă românilor soluții rapide pentru a face rost de bani, cu scopul de a plăti anumite facturi sau pentru diferite evenimente din viața de familie.
De ce nu este bine să te împrumuți la prieteni și cunoștințe?
În primul rând, evită să amesteci prieteniile sau gradele de rudenie cu banii. Deși ar fi mult mai ușor să ceri niște bani cu împrumut de la apropiați, recomandarea specialiștilor financiari este să nu o faci, dacă vrei să ai în continuare o bună relație cu respectiva persoană.
În plus, când ceri ajutorul material de la un apropiat s-ar putea să te simți jenat că nu l-ai mai sunat mult timp, iar acum ești nevoit să îi ceri un împrumut. De cealaltă parte, sunt foarte mari șansele să te lovești de un refuz, iar asta îți va crea impresia că respectiva persoană nu vrea să te ajute. Dincolo de faptul că vei fi nevoit să ai o conversație de complezență, s-ar putea să mai trebuiască și să înapoiezi banii înainte de termenul stabilit.
Cum arată o criză financiară?
Fiecare dintre noi trece, de-a lungul vieții prin una sau mai multe crize financiare, fie personală, fie mondială, lucru nedorit de nimeni. Orice criză economică generează frustrări, stres și duce, inevitabil, la creșterea gradului de îndatorare.
Dincolo de definiția crizei financiare, să nu uităm de teama de la nivel personal sau familial, legată de ziua de mâine. De aceea, atunci când te afli într-o astfel de poziție, cel mai bine ar fi să îți păstrezi calmul și să cauți soluțiile potrivite, chiar dacă una dintre ele ar însemna un credit de nevoi personale luat de la un IFN, cum este Best Credit IFN.
Cum poți gestiona o criză economică, înainte de a te decide să iei un credit?
Cel mai bun pas este să fii pregătit pentru această situație! Concret, să pui în aplicare anumite lucruri pentru a contracara o astfel de situație. Printre cele mai comune idei se numără:
- Maximizarea economiilor - lunar, pune deoparte bani pentru a-ți plăti facturile, creditele sau chiria, pentru un plus de securitate financiară. La modul ideal, economiile ar trebui să îți asigure cheltuielile pe minim 3 luni;
- Minimizează-ți facturile - spre exemplu, scade costul abonamentului mobil, renunță la subscripții sau închide lumina, apa și televizorul atunci când nu le folosești.
Nici așa nu merge? Apelează la un credit rapid!
În primul rând, nu îți face mustrări de conștiință, nu ești singura persoană care trece prin asta! Apoi gândește-te că sunt multe IFN-uri care ajută românii să obțină un credit rapid, fără mari bătăi de cap.
Chiar și cu istoric negativ, românii pot obține un credit de nevoi personale sau până la salariu, direct din intimitatea casei. Tot ce trebuie să facă este să completeze un formular, să atașeze copia de pe buletin, iar în maximum 24 de ore sunt contactați de reprezentanții IFN-ului. Odată ce creditul este aprobat, există posibilitatea primirii banilor cash (la ghișeul Best Credit IFN) sau prin virament în contul bancar.
Citiţi şi:
- Creditul online este mai avantajos decât cel bancar?
- Explicatii despre creditele nebancare. Ce aduc nou finantarile de la IFN-uri
- Alternativa mai rapida la creditele bancare: imprumutul de nevoi personale nebancar
- Cum sa alegi creditul rapid potrivit pentru tine?
- Cele mai semnificative avantaje ale creditelor nebancare
Adaugă comentariu nou