Mesajul lui Liviu Dragnea către Transilvania: Toţi suntem români şi trebuie să fim uniţi

Toţi românii trebuie să înţelegem că cel mai important lucru, indiferent de cine va fi preşedintele României, este ca acestă ţară să redevină o ţară unită. Nu ne putem permite să aruncăm acum nişte seminţe şi ceilalţi strategi să se gândească serios să nu arunce acum nişte seminţe periculoase aici, în Transilvania. Toată România trebuie să fie unită.

Noi trebuie să ne uităm cu multă seriozitate, cu mult drag şi cu multă atenţie şi interes către Republica Moldova, dar asta înseamnă că România trebuie să fie unită.  Cine are un mesaj special pentru ardeleni şi vrea să stimuleze foarte mult în Transilvania un anumit spirit, greşeşte foarte mult şi generează un demers foarte periculos.

Noi avem acelaşi mesaj, toţi suntem români, mândri că suntem români şi să fim uniţi.

 

Cetăţenii români de etnie maghiară vor avea un vot important pentru Victor Ponta

 

Se ştie, niciun lider politic nu are voturile nimănui în buzunar. Orice lider politic face recomandări. Către cetăţenii români de etnie maghiară avem acelaşi mesaj pe care îl avem de mult timp, şi anume să se gândească, în primul rând, la binele pentru comunitatea din care fac parte, din localităţile unde trăiesc. Să se gândească dacă acest Guvern, dincolo de discursurile politice ale unora sau altora, a făcut ceva concret pentru dezvoltarea lor, pentru o viaţă mai bună sau nu.

Toată lumea ştie, campanile electorale vin şi trec, mesajele vin şi trec, minciunile vin şi trec, dar ceea ce rămâne… Oamenii rămân la locurile lor, infrastructura rămâne la locul ei, comunităţile roman, necazurile şi neajunsurile rămân la locul lor.

Să voteze raţional. Eu nu pot să ledau sfaturi. Eu cred că cetăţenii români de etnie maghiară vor avea un vot important pentru Victor Ponta.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5