Mii de bistriţeni, de toate vârstele, la spectacolul Zurli! Piaţa Petru Rareş, gata de sărbătoare

Ideea unui miniconcert care să preceadă aprinderea luminiţelor de Crăciun a prins foarte bine la bistriţeni, mai ales că suntem în perioada unei minivacanţe.

Chiar dacă vremea nu a fost neapărat de partea organizatorilor – Consiliul Judeţean şi Centrul Judeţean pentru Cultură – mii de bistriţeni, de toate vârstele, au dat curs invitaţiei de a participa la spectacolul oferit de Gaşca Zurli şi la momentul aprinderii decorului festiv.

         Show-ul a fost scurtat cu aproape un sfert de oră din cauza ploii, însă efortul spectatorilor a meritat din plin, pentru decorul festiv, feeric.

Evenimentul a dovedit că cei mai fideli spectatori sunt copiii şi că pentru zâmbetul lor niciun efort, inclusiv financiar, nu este prea mare. Oricum, spectacolul Zurli i-a înveselit şi pe cei mari, mămici, tătici, bunici, iar bistriţenii pot primi cu sufletul  deschis şi sărbătoarea naţională de 1 Decembrie.

    "Vreau să îi mulțumesc din suflet Mirelei Retegan și colegilor ei extraordinari din Gașca Zurli, care în seara asta au făcut un show de zile mari în piațeta din fața Consiliului Județean!

Bunul Dumnezeu a ținut cu noi și într-o zi în care a plouat aproape tot timpul, a făcut o fereastră de aproximativ o oră pentru ca mii de copilași, părinți și bunici să poată asista la concertul Zurli și la aprinderea celor peste 30.000 de beculețe din Piața Petru Rareș.

După cât de mulți copilași minunați am văzut în această seară, sunt convins că municipiul Bistrița și județul Bistrița-Năsăud au viitor, și nu orice viitor, ci unul frumos! Vreau să îi felicit pe părinții și bunicii care cresc așa niște copilași minunați, frumoși și bine educați și vreau să îi asigur de toată dragostea și respectul meu!

De mult timp nu am mai trăit o bucurie atât de mare, să văd atât de multe chipuri fericite! De asemenea, atât de mulți oameni nu am văzut în Piața Petru Rareș de la Revoluția din 1989!

Mă declar cucerit iremediabil de Gașca Zurli și de minunații lor fani de aici, din Bistrița", a transmis preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]