Mirela Cârcu (ALE BN): Întotdeauna ne dorim să ne fie mai bine, dar să fim atenţi pe cine punem în locul oamenilor care sunt acum la guvernare

Preşedintele Organizaţiei de Femei a ALDE Bistriţa-Năsăud, consilierul judeţean Mirela Cârcu, consideră că rezultatul alegerilor din 26 mai a determinat o serie de semne de întrebare cu privire la scorul foarte mare al Alianţei USR PLUS, care nu au structuri în teritoriu, dar şi faptul că UDMR a trecut pragul electoral de 5% în contextul în care în judeţe unde erau declarate 15 cetăţeni de etnie maghiară au fost peste 1000 voturi.

          „USR a venit cu un mesaj „Fără penali, fără hoţi”, care a prins, în timp ce noi am încercat să spunem cetăţenilor ce am realizat, ce vom face. Şi noi şi PSD avem structuri în teritoriu, dar nu au contat aceste aspecte, pe noi ne-a tras în jos şi această alianţă cu PSD, din cauza domnului Dragnea, trebuie să fim realişti. Trebuie apreciat un lucru, că ALDE a fost un colaborator corect, nu am părăsit barca. Am plătit şi noi, dar am fost un partid corect, care ne-am ţinut de promisiuni în faţa cetăţenilor şi sper ca cetăţenii să aprecieze”, a declarat Mirela Cârcu.

          Liderul femeilor din ALDE a menţionat că electoratul trebuie să fie atent la cine îi va înlocui pe actualii guvernanţi, menţionând că Dacian Cioloş a fost premier un an, timp în care nu a demonstrat foarte multe lucruri, iar Dan Barna este la început de drum.

          „Îi rog pe cetăţeni să fie mai atenţi la mesajele care se transmit, să nu fie manipulaţi, să fie realişti şi conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Haideţi să vedem ce s-a realizat în această guvernare, normal s-au făcut şi greşeli, dar cred că pentru bunăstarea cetăţenilor am făcut multe lucruri. Este o mişcare de schimbare la nivelul întregii Europe. Cetăţenii doresc altceva şi sunt de acord că întotdeauna ne dorim să ne fie mai bine, dar trebuie să fim atenţi pe cine punem în locul oamenilor care sunt acum la guvernare. Nu înseamnă că tot ceea ce este nou şi tânăr este şi valoros”, a menţionat Mirela Cârcu.

          Nu în ultimul rând, Mirela Cârcu a făcut un apel la solidaritate între români, la dezbaterea de idei şi proiecte fără mesaje de vulgaritate şi de ură, aceasta precizând că ALDE îşi va continua rolul de a promova valorile liberare, de a apăra drepturile şi libertăţile cetăţenilor din România.

Comentarii

27/06/19 12:27
cititor

Io zic sa-i punem pe Rares Bogdan , pe Orban de PNL si pe Johannis de Sibiu ... si sa le dam cate o pensula si un badok de vopsea, sa vopseasca ei cozile la prune ... ca poate Bunul Dumnezeu le-a " uitat " nefestite !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5