Năsăudenii, aşteptaţi la sărbătoarea Centenarului, pentru a-şi cinsti înaintaşii! Surprize culinare din partea organizatorilor!

De Ziua Naţională a României, năsăudenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, să sărbătorească alături de oficialităţi, un secol de la înfăptuirea Întregirii Neamului.

         “Ştim că vor fi evenimente de amploare la Alba Iulia, dar şi la Bistriţa. Nici Năsăudul nu putea să nu organizeze manifestări dedicate sărbătoririi a 100 de ani de la constituirea statului naţional  unitar roman, prin unirea Transilvaniei, a Maramureşului, Crişanei şi Banatului cu România. Respectul şi recunoştinţa   noastră se îndreaptă spre toţi acei români care au scris cu sângele lor istoria poporului român şi prin sacrificiul suprem au păstrat vie conştiinţa neamului, uniunea naţională şi sufletul naţional”, ne-a declarat primarul Mircea Romocea.

         La Năsăud, va fi organizat un ceremonial în Parcul Central, în care vor fi transmise mesajele autorităţilor, vor fi depuse coronae de flori, dar va avea loc şi un spectacol de cântece patriotice, interpretate de artişti locali. De asemenea, tuturor participanţilor le vor fi oferite sărmăluţe şi vin, pentru a petrece româneşte. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]