Gabriel Lazany: În 9 iunie, vom pune Bistrița pe mâini bune, adică pe mâna tuturor cetățenilor!

Gabriel Lazany, candidatul PSD pentru Primăria Bistrița, a mulțumit bistrițenilor, în cadrul unei conferințe de presă, pentru această campanie.  

“Am simțit că au fost tot timpul alături de mine. De- a lungul pașilor pe care i-am parcurs prin oraș, am discutat cu foarte, foarte mulți dintre ei. Îi asigur pe toți că dacă voi primi încrederea lor și voi deveni primar al municipiului Bistrița, voi fi un primar corect cu banii lor și nu voi aștepta până în ultima lună de campanie ca să mă vedeți muncind, o voi face din prima și până în ultima zi, la fel de intens, la fel de corect”. A declarant Lazany.

Acesta a mulțumit, de asemenea, președintelui Radu Moldovan, care va fi partenerul său în următorii 4 ani  și care a fost alături de el în această campanie. “Practic el a trebuit să facă două campanii într-una singură. Asta arată că din punct de vedere fizic și psihic, face față unui nou mandat de 4 ani.”, a adăugar el.

Gabriel Lazany a transmis bistrițenilor că 9 iunie este o zi hotărâtoare pentru viitorul Bistriței. “Vom trăi prin minciună și heirup electoral sau vom rupe pisica și vom pune Bistrița pe mâini bune, adică pe mâna tuturor cetățenilor. Aceasta este alegerea de duminică. 

Celor care au fost dezamăgiți de actuala administrație  le transmit un mesaj din inimă: există speranță, speranța să facem lucrurile cum trebuie și vă asigur  

Că mă pricep să fac asta.

Celor care nu știu pe cine să pună ștampila, le transmit că pe 9 iunie au șansa să aleagă, nu un politician, ci un om care toată viața lui a făcut bine și a lucrat în interesul oamenilor. Sunt un profesionist, nu un politician. Știu să fac administrație mai mult decât politică.

Pe susținătorii mei îi asigur că nu îi voi dezamăgi și voi face tot ceea ce am promis ca fac. Eu nu am fost învățat să mint, ci să rezolv probleme.

Celor care nu vor vota cu mine le spun și lor din inimă: Voi fi primarul tuturor.

De data aceasta nu este vorba despre o alegere politică, ci de o alegere profesionistă. Vreți mai mult administrație sau mai multă politică? Pe tineri, îi rog să vină la vot șisă decidă soarta acestui oraș”, a spus Gabriel Lazany.

“Veniți la vot și Bistrița Va fi pe mâini bune, pentru că județul este deja”, a concluzionat el.

 

Comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Realizat de Răsunetul Media/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5