Oameni harnici și frumoși, concursuri, bucate tradiționale și voie bună la a V-a ediție a Festivalului Regional “Sărbătoarea Străbunilor” - Măsura Laptelui de la Sângeorz Băi

Duminică, în Lunca lui Ianăș de la Cormaia, a avut loc cea de a V-a ediție a Festivalului Regional “Sărbătoarea Străbunilor” - Măsura Laptelui, un eveniment din ce în ce mai reușit și popular, potrivit autorităților locale.
Programul a început cu o slujbă de binecuvântare. Organizatorii au pregătit concursuri tradiționale precum cele de de muls animale, "cel mai bun caș", cele mai frumoase exemplare de animale, de tracțiune cabalină, fasonatori, de asemenea, sângeorzenii și nu numai au avut ocazia să deguste produse tradiționale, brânzeturi, preparate cu specific tradițional gătite la fața locului.
Pe scenă au urcat interpreți precum Livia Mihăilă, Vera Gabor, Valerica Croitor, Silviu Avram, Rapsodul Popular Grigore Guzu și Ansamblul Folcloric PĂUNIȚA.

"Ne-a fost dor să ne revedem într-un astfel de cadru, așa cum ne place nouă, laolaltă, la o vorbă, la un spectacol susținut de minunații interpreți și soliști ai județului nostru. Anul acesta am fost la a 5-a Ediție a Festivalului Regional “Sărbătoarea Străbunilor” - Măsura Laptelui, un eveniment din ce în ce mai reușit și popular.
Le mulțumim tuturor Asociațiilor Cooperative care au luat parte la organizarea acestui frumos eveniment cu specific tradițional, oficialităților care au dat curs invitației noastre, preoților parohi, reprezentanții Centrului Cultural Iustin Sohorca, tuturor artiștilor care ne-au onorat cu prezența,tuturor celor care ați fost alături de noi, mici și mari.
Felicităm toți concurenții care s-au angrenat cu frumoșii lor cai în concursul de tracțiune și în concursul de fasonator, mai ales câștigătorii premiilor.
Vă mulțumim vouă, celor care faceți parte din această minunată comunitate!", a transmis Primăria Sângeorz-Băi, prin primarul Cătălin Bota.
Au fost alături de comunitate, de primarul Cătălin Bota și viceprimarul Cristian Pop, vicepreședintele CJ- Camelia Tabără, deputatul Bogdan Ivan, comisaruul șef adjunct de la Protecția Consumatorilor - Stelian Dolha, consilierul județean Samuel Coman, directorul RAR BN - Cosmin Wechter.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5