Padurea Transilvania 5.0 de la Sanmihaiu de Campie a prins radacini. Prefectul Frent: Felicitari Tasuleasa Social!

Pădurea Transilvaniei 5.0 by Tasuleasa Social a prins rădăcini! Sub atenta organizare a Tăsuleasa Soial, împreună cu aproximativ 1.600 de voluntari mici și mari, am împădurit cu drag și spor 10 ha de teren degradat la Sânmihaiu de Câmpie.

„A fost una dintre cele mai frumoase împăduriri la care am participat, datorită excelentei organizări, locației și bunei colaborări dintre toți cei care au muncit la acest proiect.

Așadar, Bistrița-Năsăud poate să fie un exemplu foarte bun pentru alte județe, deoarece în ultimii ani, aici ONG-urile, în mod deosebit Tășuleasa Social, lucrează cu autoritățile și reușesc să facă lucruri bune, contribuind la dezvoltarea unor proiecte cu impact pozitiv pentru mediu și comunitate.

Felicitări Tășuleasa Social, felicitări Alin Ușeriu și tuturor celor care azi au ajutat la plantarea unor arbori (pin negru, gorun și frasin) pe un teren care nu a mai simțit umbra și beneficiile pădurii din 1200.

Mulțumesc tuturor voluntarilor, Jandarmeriei Bistrița, IPJ BN, ISU Bistrița, SMURD, Direcției Romsilva BN și bineînțeles Primăriei comunei Sânmihaiu de Câmpie, primarului Ioan Mate, pentru sprijinul oferit.

Astfel de proiecte ne definesc județul și demonstrează tuturor că România poate să crească frumos și cu speranță pentru viitor!”, a spus prefectul Ovidiu Victor Frenț

 

Comentarii

24/03/19 18:23
Eco Vizitator

Felicitări tuturor celor implicaţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5