Pentru prima dată o tradiţie de sute de ani, întreruptă de virus. Cel mai mare târg de ţară de pe Valea Ţibleşului trebuia să aibă loc azi, la Spermezeu

Anul trecut, mii de oameni, oficialităţi şi artişti s-au bucurat împreună la Târgul de ţară de la Spermezeu. Din păcate, pentru prima dată o tradiţie veche de sute de ani, încă de la întemeierea localităţilor de aici, a fost sistată de prezenţa, nu doar în viaţa noastră, ci pe întreg globul, unui virus căruia încă nu i s-a aflat antidotul.
„Eu personal nu îmi aduc aminte sa fi fost vreo primăvară fără a se ține târgul de țară . Nu am crezut ca vom trăi aceste vremuri în care să nu ne trezim de dimineața și să mergem la târg și totuși această pandemie năpraznică a reușit sa stopeze pentru această primăvară târgul nostru frumos.
Eu vă doresc multa sănătate și cu ajutorul lui Dumnezeu sa putem sa ne bucuram de târgul de toamna, până atunci, fiți precauți și responsabili. Totul va fi bine”, a declarat primarul Sorin Hognogi.
De asemenea, primarul comunei Spermezeu ne-a spus că, pentru gospodari s-au asigurat răsadurile, fiind permisă, zilele trecute, vinderea acestora.

Aici ediţia de anul trecut:
https://rasunetul.ro/cel-mai-mare-targ-din-judet-la-spermezeu-mii-de-oam...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5