Percheziţii în Bistriţa-Năsăud la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud efectuează, în această dimineaţă, 35 de percheziţii pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări.

"La data de 22 decembrie a.c., în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Bistriţa, 103 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi 32 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud efectuează 35 de percheziţii, în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.. La activităţi participă poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa- Năsăud", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5