Zi cu ghinion pentru 13 bistriţeni! Au fost reţinuţi de poliţişti pentru contrabandă cu ţigări

 
         Ţigarete, alcool etilic şi articole pirotehnice, interzise la deţinere şi comercializare, asta au depistat poliţiştii în urma percheziţiilor efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj.
 
"În urma celor 35 de percheziţii efectuate în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări, au fost depistate şi ridicate 94.660 de ţigarete, 152 de litri de alcool etilic şi 8.980 de articole pirotehnice, interzise la deţinere şi comercializare. În urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Târlişua, a infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență şi abuz în serviciu. 
În baza mandatelor de aducere, 13 persoane, respectiv 10 bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 21 de ani şi 67 de ani, toate din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost conduse la sediul I.P.J. Bistriţa-Năsăud pentru audieri, faţă de acestea fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, contrabandă cu ţigări, deținerea fără drept de articole pirotehnice și deținerea fără drept de produse accizabile netimbrate", se arată în comunicatul IPJ BN.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă. 
 
Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa Năsăud şi al ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5