Percheziţii în Bistriţa-Năsăud şi Cluj la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciu de 40 milioane lei!

Un număr 14 percheziţii se desfășoară, în această dimineaţă,  pe raza judeţelor Cluj şi Bistriţa-Năsăud, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită este de aproximativ 40.000.000 de lei.

“La această oră, 70 de poliţişti de investigare a fraudelor, criminalişti, de investigaţii criminale şi luptători ai structurilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Cluj şi Bistriţa-Năsăud efectuează 14 percheziţii la mai multe locuințe şi sedii ale unor societăţi comerciale.

Activităţile vizează mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin efectuarea unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 40.000.000 de lei. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al S.R.I.”, se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5