Peste 180 de poliţişti au fost prezenţi în această săptămână în unităţile de învăţământ, urbane ori rurale, din Bistriţa-Năsăud unde au discutat cu aproximativ 900 de elevi şi cadre didactice despre modalităţile de prevenire a delincvenţei juvenile şi vic

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, reunită miercuri a respins propunerea de revocare din funcţia de membrii aleşi în Consiliul Superior al Magistraturii din partea tribunalelor a judecătorilor Adrian Toni Neacşu şi Mona Lisa Neagoe. Conform prevederilor legale, nu a fost îndeplinită cerinţa ca decizia de revocare să întrunească votul a două treimi din judecătorii acestei instanţe.
Potrivit comunicatului remis presei, la şedinţă au participat toţi cei 19 judecători în funcţie ai Tribunalului Bistriţa-Năsăud. În cazul judecătorului Adrian Toni Neacşu, prin vot secret, un număr de 11 magistraţi, reprezentând 57,89% din numărul total al judecătorilor instanţei cu drept de vot, şi-au exprimat opţiunea în sensul revocării din funcţia de membru ales în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Pentru revocarea judecătorului Mona Lisa Neagoe, prin vot secret, un număr de 10 magistraţi, reprezentând 52,63% din numărul total al judecătorilor instanţei cu drept de vot, şi-au exprimat opţiunea în sensul revocării din funcţia de membru ales în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, se arată în datele transmise de Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud.
Un peste alta, nu au fost două treimi din voturi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5