Petre Daea, la fermele de creştere a oilor şi porcilor Mangaliţa aparţinând lui Octavian Harşianu. Alege oaia, la Bistriţa!

Caravana campaniei „Alege oaia!” ajunge în acest sfârşit de săptămână la Bistriţa, prilej cu care fermierii bistriţeni se vor întâlni cu Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

         În prima parte a zilei, agenda ministrului cuprinde vizitarea fermei de creştere a suinelor Mangaliţa a lui Octavian Harşianu, apoi a solariilor cu tomate ale producătorului Nicolae Roş, de la Sigmir. De asemenea,  în program figurează şi o vizită la ferma de ovine de la Blăjenii de Jos şi în plantaţia de viţă de vie şi cramă, ambele aparţinând tot lui Octavian Harşianu, „seniorul agriculturii bistriţene”.

         La ora 12.00, ministrul Petre Daea va avea o întâlnire la fabrica Netex, unde se va discuta despre producerea unor saltele din lână de oaie, cu omul de afaceri Emil Iugan.

         Deschiderea oficială a evenimentului „Alege oaia!” este programată de la ora 14.00. Nu în ultimul rând, ministrul Agriculturii şi alţi reprezentanţi din staff-ul Ministerului, dar şi ai administraţiei judeţene şi locale, se vor întâlni cu crescătorii de ovine şi cei care valorifică produsele, printre numele anunţate fiind Ioan Câmpean sau Emil Iugan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5