Petrecere mare în familia fostului primar din Livezile. La mulţi ani, Radu, de Majorat!

Sărbătoare mare în familia unui fost primar din judeţul nostru. Radu, fiul acestuia, aniversează majoratul, prilej numai  bun de a da o petrecere de neuitat.

Fiul fostului primar Olimpiu Neamţ, de la Livezile, împlineşte 18 ani, iar părinţii i-au organizat un eveniment pe cinste, la un restaurant din Bistriţa. Câteva zeci de tineri, colegi de-ai sărbătoritului, de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, de la echipa de fotbal Gloria Bistriţa unde joacă, din Livezile şi lista ar putea continua, au venit să-i fie aproape. Cadouri inedite, mesaje de felicitare, dar şi multă energie şi veselie au adus cu ei prietenii lui Radu Neamţ. O surpriză muzicală, pe ritmuri de hip-hop, este anunţată în program.

Printre invitaţi se numără şi priteni ai părinţilor, fiind aşteptat inclusiv liderul liberal Ioan Turc.

 

***

 Radu va susţine anul acesta examenul de Bacalaureat şi apoi speră să fie admis la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, fie la Robotică, fie la Cadastru. „Îmi doresc sănătate şi iubire”, ne-a spus Radu Neamţ. Şi ce şi-ar putea dori mai mault un tânăr la 18 ani?

Ne alăturăm tuturor celor care petrec alături de Radu, îi urăm sănătate, fericire, să-şi împlinească visul, iar această nouă etapă a vieţii să-i aducă tot ce e bun şi de folos!

La mulţi ani!

***

Acum patru ani, ziarul Răsunetul scria despre șansa pe care a avut-o Radu Olimpiu Neamţ, care a câștigat un bilet, la un concurs al Digi Tv,  la deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.  

Se pare că la tot patru ani, vine câte un eveniment reușit în viața lui.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5