PMP a convocat Congresul Extraordinar. Popularii vor alegeri locale în două tururi de scrutin

Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit astăzi, pe ordinea de zi a ședinței existând trecute mai multe puncte, cel mai important fiind cel care face referire la convocarea în zilele de 16 și 17 iunie a congresului extraordinar al partidului. Potrivit deputatului Ionuț Simionca, până pe data de 26 mai, trebuiesc  încheiate toate ședințele de  alegeri din organizațiile din țară, inclusiv la PMP Bistrița.

Simionca a mai vorbit și despre faptul că” au fost validate 4 consilii executive județene interimare. De asemenea, s-au aprobat 2 proiecte asumate la nivel național sub forma unor campanii de conștientizare a populației și de strângere de semnături: “Alegem primarul în două tururi” și “Noi vrem unirea cu Republica Moldova”.

Simionca a reamintit faptul că PMP este prima formațiune politică care a propus ca alegerile din 2020 să se desfășoare în două tururi de scrutin, proiectul legislative fiind respins atât de PSD dar și de PNL: ” Facem un apel la toate formațiunile politice care vor să pună capăt domniei PSD din mediul rural și numai, să vină alături de noi și să susținem împreună normalitatea politică”, a conchis președintele PMP Bistrița-Năsăud.

Comentarii

14/03/18 11:25
Cititor de Bistrita

... si daca s-ar putea, cate o "alegere anticipata " din 6 in 6 luni... daca nu " iese cine trebuie " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5