Prefectul Ovidiu Frenţ, prezent la Concursul internațional de atelaje canine „Drumul Romanilor”

Concurenți din 6 țări au venit în Pasul Tihuța, la cea de-a II-a ediție a concursului internațional de atelaje canine „Drumul Romanilor”. 30 de concurenți dintre care 17 din România, s-au întrecut pe cele trei trasee de 11, 7 și 4 kilometri, în funcție de categoria de participare și de numărul de câini pe care i-a avut în componență fiecare atelaj.

Ovidiu Frenţ (prefect): “Începând de anul trecut acest sport a fost recunoscut în mod oficial în România prin înființarea federației de profil, un sprijin deosebit în acest demers oferindu-l autoritățile și demnitarii din județul nostru.

Concursul desfășurat ieri și astăzi la Piatra Fântânele reprezintă un eveniment prin care „Drumul Romanilor”, un sit istoric și cultural special este excelent promovat și se creează premisele pentru dezvoltarea unui adevărat brand local, bazat pe conexiunea dintre istorie și sport, oameni și câini, natură și pasiune.

Dorim să felicităm participanții și organizatorii: Club Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud și Tasuleasa Social, pentru că au pus pe harta sporturilor de iarnă județul nostru.
De asemenea, mulțumim și felicităm Primăria Tiha Bârgăului, Jandarmeria, Poliția, Serviciul Salvamont al Consilului Județean, pentru implicare și sprijinirea desfășurării în bune condiții a acestei ediții încheiată fără evenimente neplăcute”, a scris prefectul Ovidiu Frenţ pe pagina sa de socializare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5