Premieră pentru Rodna. Liceul Tehnologic „Florian Porcius” va avea o clasă de liceu cu specializarea Ştiinţe ale naturii

Liceul Tehnologic „Florian Porcius” din Rodna a înregistrat rezultate foarte bune la Evaluarea Naţională, procentul de promovare fiind de 89,47%, care a plasat instituţia în topul judeţean al şcolilor. Este o confirmare a faptului că şcoala rodneană are dascăli dedicaţi, dar şi copii şi părinţi care au înţeles rolul primordial al educaţiei.

          Anul acesta, media 10 pentru Liceul Tehnologic „Florian Porcius” a fost adusă de către Daria Ureche, un absolvent care pe parcursul anilor a fost şi olimpică la matematică şi participantă la fazele naţionale. Alţi trei copii au fost admişi la Colegiul Militar Naţional „Ştefan cel Mare” din Câmpulung.

          Pentru toate rezultatele obţinute pe parcursul timpului, şcolii rodnene i-a fost aprobată, după lungi eforturi, o clasă de învăţămând liceal de zi, filiera teoretică, profilul real la specializarea „Ştiinţe ale naturii”, cu 28 de locuri.

De asemenea,  la Rodna va fi şi o clasă de învăţământ profesional de trei ani, de mecanic auto, tot cu 28 de locuri. De altfel, pentru învăţământul profesional s-a încheiat deja un ciclu, toţi cei 30 de absolvenţi obţinând atestatul. 

Felicitări merită şi echipa managerială a liceului, condusă de prof. dr. Vali Ganea, care a ştiut să promoveze interesele învăţământului din zona Rodnei.

Comentarii

02/07/20 17:43
George Carp

Orice articol se semnează!!! Sau ne lăudăm singuri! Astăzi învățământul românesc este aproape un dezastru! Analfabeții funcționali din țara noastră reprezintă peste 40% din totalul elevilor, iar în clasamentul PISA suntem undeva la coada Europei!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5