Premierul Viorica Dăncilă: Sunt mulţumită de activitatea lui Daniel Suciu, a lui Ioan Deneş! Remanierea nu o facem pentru că este dintr-un judeţ sau altul

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că  de săptămâna viitoare va reîncepe analita activităţii unor ministere, care va viza şi o restructurare, dublată de descentralizare.

„Vor mai fi ministere care vor fi analizate. De luni începem din  nou analiza pe ministere, de data aceasta o analiză mult mai amplă. Pe lângă analiza îndeplinirii măsurilor din programul de guvernare, pe lângă analiza modului în care miniştrii au fost în teritoriu, modul în care au comunicat, avem în vedere şi o restructurare pe fiecare minister în parte, dublată de descentralizare, astfel încât probabil analiza o să dureze un pic mai mult, dar cred că este nevoie de acest lucru şi îl vom trata cu foarte multă seriozitate”, a  declarat primul-ministru, menţionând  vaface parte din această comisie.   

Aceasta s-a arătat mulţumită de activitatea celor doi miniştri de la Bistriţa, Daniel Suciu şi Ioan Deneş, şi aprecizat că schimbarea unui ministru nu se face pentru căprovine dintr-un judeţ saualtul, mai ales căBistriţa-Năsăud a fost catalogat de USR drept „Teleormanul Ardealului”.

„Sunt afirmaţii pe care îmi este greu să le comentez. Eu nu sunt în stare să-şi facă o echipă guvernamentală, nu sunt în stare să facăun program de guvernare, dar problema lor este câţi reprezentanţi sunt dintr-un judeţ sau din altul. Eu cred că echipa guvernamentală trebuie privită din punct de vedere al performanţei, din punct de vedere al modului în care fiecare ministru se implică şi a rezultatelor pe care le obţine. Remanierea nu o facem pentru că este dintr-un judeţ sau altul, remanierea o facem în funcţie de modul în care fiecare ministru îşi îndeplineşte sarcinile pe care le are. Pot să spun că, în acest moment, sunt mulţumită de activitatea lui Daniel Suciu, sunt mulţumită de activitatea lui Ioan Deneş. Deci eu cred că această abordare nu este o abordare corectă, dar de la USR nu mă mai miră nimic. Ei sunt doar cu acuzaţiile, cu jignirile şi cu divizarea societăţii. Nu am văzut un partid politic care să introducă atâta ură în societatea românească şi sper că cetăţenii la un moment dat să îi taxeze pentru că nu aceasta este firea poporului român.Niu întotdeauna am fost concilianţi, oneşti,am fost oameni cărora le-a plăcut mai mult proiectele decât să ne jignim unii pe alţii”,  a  comentat Viorica Dăncilă.

În context, aceasta a precizat că are mare încredere în Organizaţia PSD Bistriţa-Năsăud, în Radu Moldovan pentru că îl cunoaşte de 20 de ani, în organizaţia de tineret, în organizaţia seniorilor şi în organizaţia de femei, care se vor mobiliza foarte bine, astfel că se va obţine un rezultat foarte bun.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5