Preotul Ovidiu Borodi, apel pentru a fi alături, în vreme grea, de familia Bota, din Budacu de Sus, căreia i-a ars agoniseala de o viaţă

Preotul Ovidiu Cornel Borodi face un apel pentru a fi alături, în vreme grea, de familia Bota Nistor și Maria din Budacu de Sus, căreia i-a ars agoniseala de o viaţă.
"Majoritatea ați auzit de încercarea grea prin care trece familia Bota Nistor și Maria din parohia noastră Budacu de Sus! În aceste vremuri în care ne este pusă la încercare credința, nădejdea și dragostea de Dumnezeu și de aproapele nostru, VĂ RUGĂM SĂ FIM CU TOȚII ALĂTURI DE FAMILIA GREU ÎNCERCATĂ ȘI SĂ SPRIJINIM FIECARE, DUPĂ PUTINȚĂ, FIE FINANCIAR, FIE CU MATERIALE DE CONSTRUCȚIE! Vă mulțumim din suflet și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă ocrotească pe toți și să vă RĂSPLĂTEASCĂ JERTFA ! Multă sănătate" declară preotul Ovidiu Cornel Borodi.

Cei care doriți puteți dona în contul : Bota Nistor Gabriel :
RO42BRDE060SV39761690600 cont în Euro
RO97BRDE060SV43959720600 cont în Ron
...............
Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit în localitatea Budacu de Sus la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de peste 200 mp. Incendiul a izbucnit de la o afumătoare și s-a extins rapid la un atelier, o lemnărie și ulterior la casă de locuit, alipite și construite preponderent din material lemnos.
Au fost protejate alte două imobile din imediata apropiere a clădirilor afectate. La casa de locuit au fost afectate acoperișul și podul. Intervenția a avut un risc ridicat de dificultate ținând cont că într-una din încăperi se aflau depozitaţi aproximativ 500 l de alcool.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5