Preşcolarii din Sângeorz –Băi, campioni în reciclarea bateriilor

Prima etapă a proiectului-concurs ” Dă la reciclat bateriile ce s-au descarcat”, desfăşurat de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Asociaţia Rorec şi ISJ BN, s-a încheiat.

La Centrul Municipal „George Coşbuc” Bistriţa,a avut loc festivitatea de premiere a pentru prima etapă a proiectului, copiii din cele 10 grădiniţe înscrise în concurs colectând în total 176 de kilograme de baterii şi acumulatori portabili uzaţi.

Pe prima treaptă a podiumului este Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 Sângeorz-Băi – 46,5 kilograme, urmată de Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 Bistriţa – 30,5 kilograme, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 Bistriţa - 20 kilograme, Grădiniţa cu Program Prelungit “Trenuleţul Veseliei” Bistriţa – 17 kilograme şi Grădiniţa cu Program Prelungit “Căsuţa cu poveşti” Bistriţa- 15 kilograme. Pe următoarele locuri figurează Grădiniţa cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada”- Beclean-14,8 kilograme, Grădiniţa cu Program Săptămânal “Dumbrava minunată” Bistriţa- 14 kilograme, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 16 Bistriţa -12 kilograme, Grădiniţa cu Program Prelungit nr.6 Bistriţa - 4 kilograme şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 Năsăud - 2,5 kilograme.

“Toţi copiii prezenţi în sală au fost premiaţi cu piesa de teatru de păpuşi “Punguţa cu doi bani”, pusă în scenă de trupa de teatru “Alexandru Misiuga” a Centrului Cultural Municipal, iar cele 10 grădiniţe au primit diplome de participare din partea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud. Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit din Sîngeorz Băi, clasaţi pe locul întâi, cu o cantitate de 46,5 kilograme de baterii şi acumulatori portabili uzaţi , au fost premiaţi de către Asociației Rorec cu cărţi şi creioane de colorat. Cei mici au fost foarte încântaţi şi aşteaptă cu nerăbdare cea de a doua etapă a proiectului-concurs, care se va desfăşura în perioada 15 aprilie- 5 iunie 2013”, declară directorul executiv al APM BN, Sever Ioan Roman.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5