Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan: Cetățenii trebuie să fie cei care prin vot direct decid de cine să fie conduși!

Cetățenii trebuie să fie cei care prin vot direct decid de cine să fie conduși! Ieri, Guvernul României a adoptat o Ordonanță prin care cetățenii pot alege în mod direct Președintele Consiliului Județean! Este corect ca toți cei care doresc să candideze pentru demnități publice să vină în fața oamenilor, să arate ce au făcut și vor să facă pentru comunitate!
 
Eliminarea jocurilor politice de culise și aducerea deciziei în dreptul cetățenilor reprezintă un act de consolidare a democrației într-un stat! 
 
Chiar dacă pentru unii aleși ai statului român, care nu au nimic în comun cu identitatea noastră națională un județ nu reprezintă nimic, sunt sigur că pentru fiecare dintre locuitorii județului Bistrița-Năsăud apartenența la comunitatea noastră reprezintă un motiv de mândrie! 
 
Puterea de a-și alege conducătorii trebuie să fie în mâinile oamenilor! Ieri, Guvernul României a statuat acest lucru!
 
Așa se modernizează o țară și se consolidează o democrație! 
 
Sunt mândru că m-am născut, am crescut și locuiesc în aceste locuri minunate și binecuvântate de Dumnezeu, ale județului Bistrița-Năsăud! 
 
Vă mulțumesc că mi-ați oferit onoarea de a vă reprezenta din această înaltă demnitate publică de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și vă asigur că voi continua alături de primarii județului Bistrița-Năsăud dezvoltarea frumoasei noastre comunități!
 
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5