Preşedintele Moldovan: În 19 mai, alături de toţi primarii de bună-credinţă, vom fi la Bucureşti şi vom milita pentru credinţa în valorile creştine

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunţat la Maieru că va participa, alături de toţi primarii de bună-credinţă din judeţ, la mitingul de susţinere a familiei tradiţionale, din 19 mai.

"Sunt alături de Biserica Ortodoxă şi de toate celelalte culte în susţinerea modificării Constituţiei României prin care familia nu poate fi formată decât dintre un bărbat şi o femeie. Mă bucur că partidul din care fac parte este singurul partid care a rămas alături de Biserică şi de oameni. În 19 mai, alături de primarul dumneavoastră, Vasile Borş, de toţi primarii de bună-credinţă din judeţ, vom fi la Bucureşti şi vom milita pentru normalitate şi pentru respectarea unei valori nenegociabile pentru România, credinţa în valorile creştine", a transmis Radu Moldovan. Preşedintele CJ a adăugat că aceste valori "nu sunt de vânzare, indiferent de presiunile care se vor face de la Bruxelles sau de către alţi lideri europeni".

Comentarii

01/05/18 10:52
Expert electoral

Miting organizat de dragul plimbării. Mai bine v-ați ocupa de ordine și disciplină în țară, legi clare și aplicabile... Normalitate înseamnă respectarea drepturilor omului și alinierea la valorile occidentale. Cu toate valorile noastre creștine, uneori habotnice suntem coada Europei la toate capitolele... Aștept sfințirea unei autostrăzi!

02/05/18 11:07
Bistritean

Mai nu fiti NAROZI ! Nu confundati notiunea de drept civil si al familiei de "casatorie " cu cea de "familie " si nu le amestecati, la indemnul popilor si al pastorilor de biserici ... ca va rade " lumea " .
sI EU sunt impotriva casatoriilor impotriva naturii, dar nu pot fi de acord cu ceea ce vreti voi sa modificati .
1/. " Casatoria " este unirea liber consimtita dintre un barbat si o femeie ( sau dintre doua persoane de sex diferit daca nu vreti sa precizati exact sexul ) asa cum spune si " porunca Lui Dumnezeu " care zice ... " inmultiti-va " si care nu poate fi realizata dintre poersoane de acelasi sex... chestiune si morala si religioasa ;
2/. " Familia " este unirea liber consimtzita dintre mai multe persoane ascendente , descendente si colaterale, sau una de natura conventionala si civila, prin care "pun la comun " un patrimoniu, intr-o anume locatie, unde sa traiasca , sa munceasca si pe care sa si le administreze si gospodareasca impreuna , egal de rasa umana, sex, culoare, religie ori alte orientari ;
3/. Pe homosexuali , puneti-i la punct printr-o simpla fraza si anume " Casatoria dintre persoane de acelasi sex, este interzisa in Romania " si cu asta ... PUNCT ! Ce le tot "cantati " atata in struna ? !
4/. Definitia Dvs nu este corecta si anume " Familia, se intemeiaza pe baza casatoriei liber consimtita dintre un barbat si o femeie " , pentru ca exista familii monoparentale, care are copii, are ascendenti si/sau descendenti... si traiesc impreuna ... fara sa fie casatoriti... si ar insemna ca aia nu mai este " familei " ?! Aia cum se va numi dupa teoria voastra de popa beat ... " gasca " ... " trib "... sau cum anume ?
Maaaa... daca vreti sa-i puneti la punct pe homosexuali, puneti definitia simpla de la punctul 3 si AMIN !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5