PRIMARII COMUNELOR BÂRGĂUANE DORESC SĂ ÎŞI CONTINUIE PROIECTELE

Toţi primarii actuali ai comunelor bârgăuane s-au angajat în campania electorală cu scopul de a-şi recâştiga, prin alegerile locale de la 10 iunie 2012, dreptul de a finaliza proiectele începute şi a continua cu altele noi, având ca obiectiv major dezvoltarea economico socială şi culturală a localităţilor.
*
Primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Dologa, aflat de 20 de ani în fruntea comunei, pentru care au depus eforturi şi a obţinut importante realizări, încearcă cel de al şaselea mandat, convins că nivelul atins, în dezvoltarea numeroaselor sate componente ale comunei de la Poarta Bucovinei, mai poate fi cu mult ridicat.
*
Primarul comunei Bistriţa Bârgăului, Vasile Laba, a condus comuna de la Poarta Călimanilor ca viceprimar şi apoi de două ori ca primar, timp în care a ridicat substanţial nivelul localităţii, în care se include frumoasa staţiune de la Colibiţa, doreşte pentru a treia oară să devină edilul cu frumoase realizări şi noi proiecte în slujba comunităţii.
*
Coborînd din Tiha şi Bistricioara, la Prund, în străvechea capitală a Ţării Bârgaielor, primarul Ilie Avram, care a realizat doar într-un singur mandat, cât alţii în trei, fiind destul să enumerăm clădirile utilitare, podurile, canalizarea şi asfaltul, doar câteva elemente esenţiale, care au transformat localitatea într-un adevărat oraş, are dorinţa continuării şi curajul angajării în al doilea mandat.
*
Continuând pe frumoasa vale cu străvechile sate, cuprinse în comuna Josenii Bârgăului, primarul de aici, Tudorel Ciotmonda, a reuşit în cele două mandate să renoveze şi să adauge noi clădiri, să înfiinţeze o piaţă, să schimbe în bine şi să modernizeze localitatea, dovedind bărbăţia necesară angajării la un nou mandat.
* Ajungând spre apusul Bârgaielor, în comuna Livezile, unde primarul Olimpiu Neamţ a reuşit frumoase realizări, în cele două mandate, avântându-se în ringul alegerilor pentru câştigarea celui de al treilea, în tandem cu echipa de fotbal pe care a înfiinţat-o şi activează în Liga a III-a, spre mândria văii şi chiar a judeţului.

TIHA BÂRGĂULUI

CANDIDATURI DEFINITIVE PRIMARI
CIOANCA NICOLAE (PSD)
BUSUIOC IONUŢ (PDL)
DOLOGA VASILE (PNL)

“Stimaţi cetăţeni ai comunei Tiha Bîrgăului
Iată că a sosit momentul să redăm această clădire scopului pentru care a fost concepută. Scurtă istorie a clădirii: S-a încercat o finanţare europeană care a şuat, uat, nu am primit bani de la nimeni. S-a cheltuit destul pentru a putea fi dotat pentru a funcţiona în regim de restaurant, dar am fost primii care au avut curajul să repunem căminele culturale pentru acest rol, lucru posibil datorită bunei colaborari cu Consiliul Local Tiha - Bîrgăului şi seriozităţii constructorului, S.C. Amicii Building S.R.L. Tiha - Bîrgăului, firmă reprezentată de d-nii Gîvan Ionuţ, Adrian şi Nicolae, pentru care am un respect deosebit şi jos pălăria. Din acest moment Căminul Cultural este predat dumneavoastră pentru a-1 folosi, în scopul pentru care a fost construit.
În continuare puţină campanie electorală:
Cu o parte dintre dumneavoastră ne cunoaştem de foarte mulţi ani, dar în ultimii 20 de ani am fos parteneri la dezvoltarea economică şi socială a comunei Tiha Bîrgăului.
Eu cred că am avut cea mai bună colaborare instituţională posibilă. Nu am avut conflicte majore. Am fost omul care a venit în faţa dumneavoastră cu mult curaj şi entuziasm. Aveam 30 de ani când am luat frâiele acestei comunităţi. Am rezistat aceşti ani datorită educaţiei pe care am primit-o de la părinţii mei, adică am fost cinstit şi corect cu dumneavoastră. Niciodată nu am supraevaluat posibilităţile mele şi ale comunităţii. Am chivernisit averea comunei aşa cum face cel mai mare gospodar din această comună.
Împreună cu echipa pe care o conduc şi cu viceprimarul Oniga Gheorghe, am conceput o strategie de dezvoltare a comunei care a dat roade şi iată că Tiha Bîrgăului a înflorit pe zi ce trece.
În cei 20 de ani nu am avut conflicte cu angajaţii, care au înţeles scopul pentru care sunt angajaţii Primăriei. Am avut în decursul anilor şi consilieri care nu au înţeles rolul lor în Consiliul Local. Vedeau numai interesul personal. Mai avem şi azi cazuri de acest gen dar nu vreau să le enumar.
Ca să nu vă plictisesc, voi enumera pe scurt câteva obiective care au fost îndeplinite şi câteva care se vor efectua în viitor:
- Fiecare sat are dispensar uman, farmacie şi cabinet stomatologic;
- S-au construit 3 poduri peste râul Tiha;
- Sală de sport;
- Bază sportivă;
- Cămin Cultural la Tureac şi la Tiha;
- Modernizarea sediului de Primărie;
- Toate şcolile au fost modernizate, ba chiar s-au construit doua noi (Tureac şi Piatra Fântânele);
- Grădiniţă la Mureşeni şi Tureac;
- Biserică la Iliuţa Bozghii (80%);
- Garduri pentru fiecare instituţie;
- Subvenţii pentru biserici în fiecare an ;
- Etc.
Pentru viitor:
- Grădiniţa Tiha Bîrgăului;
- Creşe în fiecare sat;
- Apă canal după 2013 (de explicat);
- Asfaltare a 16 km drumuri comunale (de explicat);
- Drum forestier Iliuţa Bozghii - 1,5 mil. Euro
- Brigada Mureşenii Bârgăului va deveni punct de informare turistică;
- Cămin Cultural la Mureşenii Bârgăului (de explicat);
- Drumuri pietruite.
Campania electorală a fost şi este foarte mizerabilă. Se fac atacuri la persoană. Se minte cu neruşinare şi se falsifică date din Bugetul Local pentru a impresiona oamenii. Se adaugă multe zerouri la cifre aşa cum se facea în Italia (drum Ciosa şi Zimbru), unde s-au vehiculat sume uriaşe.
Nu este posibil ca oameni fără scrupule să ia în derâdere realizările unei administraţii, înseamnă că nu vom putea niciodată să ne respectam valorile şi pe noi înşine. Sunt oameni în această comună care nu au făcut cinste României, care vin acum şi încearcă să ne dea lecţii de democraţie, ştiţi proverbul cu “hoţul strigă hoţul". Dar dumneavoastră sunteţi instanţa supremă care ne veţi judeca pe toţi.
În final eu vă rog să veniţi la vot şi dacă vă lasă sufletul şi inima să votaţi semnul electoral săgeata PNL-ul şi primar Vasile Dologa.”
Primar Vasile Dologa
CANDIDATURI DEFINITIVE CONSILIERI LOCALI
PARTIDUL NATIONAL LIBERAL

1. DOLOGA VASILE PNL
2. ONIGA GHEORGHE PNL
3. CIOANCA IOAN PNL
4. GEORGIŢĂ TOADER PNL
5.
RȊNZIŞ IACOB PNL
6. GEORGIŢĂ CORNEL PNL
7. HANGAN GRIGORE PNL
8. ONIGA GAVRIL PNL
9. TĂRCĂ TOADER PNL
10. CURIAN DUMITRU PNL
11. SURCEL NICOLAE PNL
12. CIUREA ILIE PNL
13. ŞTEFĂNUŢ
ŞTEFAN -PETRU PNL
14. BĂLAN MARIA -CRISTINA PNL
15. PAVELEAN VASILE PNL
16. ILIEŞ DUMITRU PNL
17. CIOANCA
GAVRIL-AUGUSTIN PNL
18. NEMEŞ GAVRIL PNL
19. BORTĂ POMPELIA PNL

ția numărul O nouă realizare la Tiha Bârgăului, odată cu lansarea candidaturii de primar a lui
Vasile Dologa
Primăria şi Consiliul Local Tiha Bârgăului a organizat, Duminică 27 mai 2012, inaugurarea Căminului Cultural din centrul comunei, proapăt renovat şi modernizat, printr-un spectacol artistic la care şi-au dat concursul Ansamblul de cântece şi dansuri “Balada “ din Bistriţa şi Ansamblul Folcloric “Tihuţa”, din Tiha Bârgăului.
Această recentă realizare a folosit drept lansare a candidaturii de primar la alegerile din 10 iunie 2012. Fără nici-un afiş, fără reclame, modest, primarul actual Vasile Dologa, cel mai vechi din întreaga vale a Bârgaielor, se înscrie în lupta celei de a şasea legislaţii, prezentându-şi realizările şi oferind continuarea bunei administrări a comunei.
Fără mare pompă şi sobor de politicieni, Vasile Dologa este susţinut de liberalii prundeni, prin doctorul Mircea Mereuţă, fost senator, primarul Ilie Avram, consilierul Nelu Pop şi Terente Ciui, directorul Executiv al Casei Judeţene de Pensii, prezenţi la această întâlnire, dar simte că puterea adevărată o deţin consătenii săi, dintre care, aproape o mie au fost prezenţi şi l-au aplaudat. Discursul său a fost sintetic şi clar.
*
O sală modernă şi mare, a devenit aproape neîncăpătoare în faţa unui public numeros, foarte atent, civilizat şi atras de frumuseţea costumelor populare, a cântecului şi dansului, de mare valoare a celor de la “Balada” şi de mare atracţie a talentaţilor copii şi tineri din Ansamblul “Tihuţa”, bine instruiţi de maestrul coregraf Ioan Simionca, respectiv de Florin Flămând şi Ana Belei, directoarea Căminului Cultural din Tiha Bârgăului.
S-au prezentat suite de jocuri din Transilvania şi dansuri cu specific local, din zonele Şieului, Someşului şi Valea Bârgăului, precum şi dansuri interpretate de două talentate perechi de bârgăuani care fac parte din cunoscutul club de dans sportiv “Floris”, din Bistriţa.
În prezentarea detaliată a protagoniştilor, se către soprano Cristina Bălan Stăucean, au evoluat solişti valoroşi ai comunei Tiha Bârgăului, cu multe selecţii, diplome şi importante premii la activ, precum Maria Pavelean şi Cristina Bugnar, alături de Paula Viţian, Nicoleta Burduhos, Paul Ban, Anamaria Marti, Ileana Melian şi consacraţii Olimpia Deneş, Marcel Avram şi Petre Petruse, dar şi o participare extraordinară a clujeanului Marius Ciprian Pop.

PRUNDU BÂRGĂULUI
TABEL CUPRINZÂND CANDIDATURILE LA FUNCŢIA DE PRIMAR
AL COMUNEI PRUNDU BÎRGĂULUI RĂMASE DEFINITIVE

Programul propus de candidaţii PNL pentru funcţia de PRIMAR - AVRAM ILIE
şi consilieri locali în vederea administrării Comunei PRUNDU-BÎRGĂULUI
în mandatul 2012 -2016:
I. INFRASTRUCTURA
Asfaltarea străzii satului Susenii Bîrgăului
Asfaltarea străzilor Brujeni 2 şi Brujeni 1
Asfatarea străzii Pătărie - Brujeni 1 -Varianta ocolitoare DN 17
Asfaltarea străzii Valea Ciorii
Amenajarea pârâului Coloana şi asfaltarea drumului
Asfaltarea străzilor colaterale din centrul comunei
Extindera reţelei apă canal - Brujeni, Strada peste vale Susenii Bîrgăului, Uliţa Uzinei, Uliţa la Spânu, Valea Ciorii
Amenajarea parcului din centrul localităţii şi de la RAAL
Recondiţionarea sectorului de drum Vadul Secului - baza releu.
II. CULTURĂ
Construirea unei case de cultură moderne pentru un viitor oraş.
III. SĂNĂTATE
Construirea Dispensarului Uman.
IV. SOCIAL
Construirea a doua blocuri AN L (32 apartamente + 2 garsoniere)
Acordarea de ajutoare financiare persoanelor în dificultate, conform legii.
V. ÎNVĂŢĂMÂNT
Construirea unei creşe cu 60 locuri - în spatele Primăriei
Recondiţionarea Şcolii de Arte şi Meserii
Achiziţia unei centrale pe lemne la Liceul din localitate.
VI. PATRIMONIUL COMUNEI
Întabularea terenurilor din domeniul public şi privat, exemplu: Poiana Beşii, Poiana Pricop.
VII. CULTE
Construirea unei capele
Acordarea, anual, de sprijin financiar celor 3 parohii
Pentru realizarea acestor obiective votati candidatul P N L
la functia de primar, AVRAM ILIE şi echipa de consilieri locali, cât şi
reprezentantul Prundului în Consiliul Judetean, dr. Mereuţă Mircea şi ec. Ţintean Ioan.
Votaţi săgeata pe toate cele patru buletine de vot !

CANDIDAŢII PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL LA FUNCŢIA DE CONSILIER
ÎN CONSILIUL LOCAL AL ACOMUNEI PRUNDU-BÎRGĂULUI
Avram Ilie, Pop Ioan, Zaharie Maxim-Radu, Vlad Neculai, Vlad George, Greabu Gheorghe, Curtean Elena, Creţa Gheorghe, Catana Elena, Albu Emil –Toader, Moişan Leon, Lazăr Nicolae, Galben Adrian-Liviu, Beşa Leon, Hîrjoabă Vasile, Tăloi Elena, Resvanţă Costan, Morar Emil, Chira Puşa-Viorica.

*
LANSARE LIBERALĂ ÎN PRUNDU BÂRGĂULUI
Duminică 20 mai 2012 s-a desfăşurat, la Căminul Cultural din Prundu Bârgăului, un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Păuniţa” din Sângeorz Băi şi Ansamblul „Bârgăul” din Susenii Bârgăului, în deschiderea căruia a avut loc lansarea candidaţilor Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar, consilieri locali şi judeţeni. Au participat fruntaşii liberali bistriţeni, Ioan Ţintean, Mircea Mereuţă, Dorin Popescu, Valer Bindea, Viorica Calo, Otilia Râpan, Dolha Stelian, Ioan Deneş, în mijlocul cărora, parlamentarul european Norica Nicolau a stârnit, prin prezenţa şi discursul său, aplauzele furtunoase ale bârgăuanilor.
Lansarea primarului Ilie Avram şi a candidaţilor de consilieri de la Prund s-a desfăşurat elegant, prin cuvinte frumoase, fiind o reuşită manifestare electorală, un model pentru clasa noastră politică.

BISTRIŢA BÂRGĂULUI
BILANŢ DUPĂ DOUĂ MANDATE
REALIZĂRI ŞI PERSPECTIVE
În perioada ultimilor 8 ani Administraţia publică locală sub conducerea şi coordonarea primarului Laba Vasile, cu sprijinul viceprimarului Leon Hogiu şi a întregului colectiv din aparatul de specialitate a primarului, şi-au concentrat eforturile pentru începerea procesului de modernizare a comunei prin accesarea unor proiecte finanţate din fonduri europene, din fonduri guvernamentale sau din bugetul local al comunei. Redăm mai jos, spre informarea cetăţenilor, rezultatele acestor eforturi obţinute în perioada anilor 2004-2012:
I. Proiecte realizate din fonduri europene :
- Modernizarea, extinderea şi dotarea spaţiului şcolar la Şcoala generală Nr. 2 din Pustă ;
Proiect început în anul 2009 şi terminat în 2010;
- Extinderea reţelei de apă şi canalizare în comună în cadrul Programului ISPA ;
Proiect început în anul 2009 şi realizat treptat în anii următori ;
Amenajarea Centrului de colectare a laptelui cu două tancuri de răcire
Proiect finalizat în anul 2008,
Din fondurile europene primite ca subvenţii pentru păşuni s-au efectuat, în ultimii trei ani, lucrările de curăţire şi defrişare a păşunilor din Corca, Petreuşeri, Cioanca, Preluci, Poiana Calului, Vulturul, Strunior, Jirezi.
Tot din aceste fonduri s-au construit : un local de stână în Corca, un local de stână în Poiana Calului, aducţiunea de apă în Corca, Aducţiunea de apă în Strunior;
II. Proiecte realizate din fonduri guvernamentale :
Construirea unui pod din beton la Cociorvă :
Proiect finalizat în 2008 ;
Construirea podului din beton de la Tătarca :
Proiect finalizat în anul 2008 ;
Reabilitarea şi modernizarea localului de şcoală cu clasele I - IV din sat :
Proiect finalizat în anul 2008 ;
Construirea şi darea în folosinţă a unei săli de gimnastică la Şc. Generală Nr. 1 :
Proiect finalizat în anul 2010 ;
Construirea unui teren de sport la Şcoala generală cu clasele I-IV din sat :
Proiect finalizat în anul 2009 ;
Achiziţionarea unui microbuz şcolar pentru transportul elevilor ;
Modernizarea drumului de la Pietroasa :
Proiect început în anul2009 şi aflat în derulare
Amenajarea de spaţii verzi în centrul civic al comunei :
Proiect derulat în anul 2011
Amenajarea unei baze sportive în mediul rural :
Proiect început în anul 2010 şi aflat în stadiul de finalizare;
Înlocuirea acoperişului la Şcoala generală Nr. 1 din sat ;
Înlocuirea ferestrelor la Şcoala generală Nr. 1 din sat :
Proiect finalizat la finele anului2011 ;
III . Proiecte realizate din bugetul Consiliului judeţean :
- Construirea podului de la Şoimul :
Proiect finalizat în anul 2009 ;
- Modernizarea (asfaltarea) drumului spre Colibiţa :
Proiect început în anul 2009 şi finalizat în anul 2011;
Proiecte realizate din fonduri private :
- Construirea unui local de farmacie în comună :
V. Proiecte realizate din bugetul local al comunei :
- Reabilitarea şi modernizarea localului Primăriei :
Proiect început în anul 2006 şi finalizat în anul 2007 ;
Construirea următoarelor poduri din lemn pe raza comunei : Uzina electrică, la Ture, la Mogoagea, la Bozga, pe Uliţa bisericii, la Cobuţ ;
Construirea sau repararea unor punţi de trecere peste apă : la Bugnăreşti, la Boncu, la Prigon, la Valea Bârnelor;
Finalizarea lucrărilor de amenajare a Brigăzii silvice de la Stegea ;
Amenajarea popasului turistic Şoimul cu mese acoperite şi aducţiune de apă ;
Efectuarea lucrărilor de reparaţii capitale la Grădiniţa nr. 2 din Pustă ;
Amenajarea Izvorului de apă sărată de la Slătioara – (2009);
Împrejmuirea localului Primăriei şi a localurilor de şcoală din sat şi din Pustă ;
Extinderea trotuarului de la Ocolul silvic până la Uliţa Boneu ;
Amenajarea parcării de la Izvorul Şoimul ;
Confecţionarea şi instalarea balustradelor de la podul Pietroasa ;
Betonarea spaţiului din faţa magazinelor universale din sat şi din Pustă ;
Extinderea iluminatului public pe Valea Bârnelor, Fabrica de cherestea, Pripoare,
Dotarea şcolilor cu calculatoare ;
Pavarea cu pavele a parcării din zona Primăriei ;
Amenajarea spaţiilor de joacă pentru copii la toate şcolile de pe raza comunei ;
Introducerea serviciului de salubritate în comună ;
Achiziţionarea unui TAF nou ;
Efectuarea lucrărilor de pietruire şi nivelare a drumurilor comunale : Valea Munceilor, Valea Slatinei, Blidireasa, Valea Bârnelor, U.Cloşcă, Sub Potică, Pietroasa – Rupturi, Brazii Buni, U. Doamnei, U.Tătarca, U.Tapiţierilor, Piatra Bridireiului, Poarta Bistriţei, Colibiţa-vatra de sat ;
Efectuarea lucrărilor de pietruire şi întreţinere a drumurilor forestiere : Ţiganca, Repedele-Scoruşet, Repedele-Tănoguri, Şoimul de Sus, Şoimul de Jos, Pietroasa de Sus, Pietroasa de Jos, Stegea, Neagra,
În fiecare an Primăria a oferit cadouri de Crăciun tuturor copiilor din grădiniţe şi din clasele I-VIII de la şcolile de pe raza comunei ;
În ultimii trei ani s-a organizat sărbătorirea festivă a familiilor care au împlinit 50 ani de căsnicie ;
În anul 2008 a fost organizat la Bistriţa Bîrgăului „Alaiul nunţilor de pe Bârgău”;
Proiecte aflate în derulare:
Din fonduri europene :
Începerea lucrărilor la proiectul „Asfaltare drum Blidireasa-Pietroasa de Jos”;
Amenajarea unui punct de informare turistică în Bistriţa Bîrgăului ;
Din fonduri guvernamentale :
- Continuarea lucrărilor la proiectul „Asfaltare drum Pietroasa”
Finalizarea lucrărilor la proiectul „Amenajare bază sportivă”;
Finalizarea lucrărilor la proiectul „Spaţii verzi”;
Modernizarea Căminului cultural din sat ;
Începerea lucrărilor la proiectul „Modernizare uliţe comunale pe o lungime de 5,7 km ;
Realizarea reţelei de apă şi canalizare pe Pietroasa ;
Construirea unui bloc de locuinţe sociale prin ANL ;
Construirea unui local de grădiniţă cu două grupe la Pustă ;
Construirea unui local de grădiniţă cu două grupe, în sat ;
Extinderea reţelei de apă pe Blidireasa şi Uliţa Bisericii;
Lansarea unui proiect de punere în valoare a zonei protejate „Situl Natura 2000”;
Pregătirea documentaţiei necesare pentru atestarea localităţii Colibiţa ca staţiune de interes local ;
Din bugetul local :
Extinderea reţelei de apă pe Uliţa Cloşcă ;
Izolare termică la Şcoala generală nr. 1 din sat;
Extinderea reţelei de iluminat public în vatra de sat Colibiţa;
Împrejmuire Primărie – Şcoală Generală – Cămin Cultural.
Buletin informativ editat de Consiliul Local Bistriţa Bârgăului

CANDIDATURI DEFINITIVE PRIMAR
BISTRITA BIRGAULUI
LABA VASILE (Partidul Democrat Liberal)
SITAR IOAN (Uniunea Social Liberală)
TIŢU MIHAIL (Partidul Poporului Cojocaru)
UNGUR FLOREAN (Partidul Social Democrat)

CANDIDATURI DEFINITIVE CONSILIERI LOCALI DIN ECHIPA PRIMARULUI VASILE LABA
BISTRITA BIRGAULUI
PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL
LABA VASILE, RUS NISTOR, PRECUP IOAN, ORBAN IOAN, CUREA DUMITRU, TOMOROGA DUMITRU IOAN, NUŞFELEAN SORIN MIHAI, BUF TUDOR BOGDAN, RÎNZIŞ LEON, CIUREA ROXANA ELENA, ZAHARIE VASILE, NIMIGEAN FLORICA, MĂJERI GRIGORE DUMITRU, FLORIAN FLORIN, BONEU IOAN, HANGAN IONEL, SEREŢAN GAVRIL.

COMUNA JOSENII BÂRGĂULUI
Lista candidaţilor de primar:
CIOTMONDA TUDOREL (UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ)
PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL (VRÎNCEAN NICOLAE)

Lista cu toate formaţiunile politice şi candidaţii independenţi, pentru consilieri, cu poziţia în lista cu semne electorale şi ordinea înscrisă pe buletinul de vot:
1.Uniunea Social Liberală - Poziţia 62
1. Mistric Dan
2. Trişcă Teodor-Alin
3. Şovrea Dan-Vasile
4. Ciot-Monda Elena
5. Frumos Doina
6. Parasca Ioan
7. Urs Ioan
8. Flore Ioan-Dan
9. Corci Ione
10. Cocriş Petre
11. Someşan Emil
12. Pop Toader
13. Beudean Dumitru
14. Bucinaş Daniel
15. Rognean Onişor
16. Bălan Maria Gabriela
17. Monda Flore
18. Şofrac Livia
19. Teut Ioan-Simion
2. Partidul Democrat Liberal - Poziţia 15
1. Vrîncean Nicolae
2. Păvălean Nicolae
3. Griga Maria
4. Pop Daniela
5. Dan Iuliu
6. Ciot Constantin
7. Urs Niculai
8. Pop Dumitru
9. Luca Angelica
10. Bondriş Ioan
11. Niţulescu Ana-Cristina
12. Vlasa Teodor
13. Buleu Ioan
14. Hogiu Vasile-Florinel
15. Cot Gelu
16. Tomuţa Toader
17. Curtean Crăciun-Dumitru
18. Vrâncean Flaviu-Cristian
19. Zaharie Nicolae-Adrian
3. Partidul Poporului - Poziţia 11
1. Sorian Ileana
4. Partidul Poporului – DD - Poziţia 57
1. Sucilea Ioan
2. Holbură Loredan-Ovidiu
3. Trifan Ioan
4. Baci Ioan-Mihai
5. Holbură Sergiu-Daniel
6. Gîţa Leon
5. Partidul Ecologist Român - Poziţia 47
1. Groze Flaviu-Victor
2. Uifelean Eugen
3. Iştvan Vasile
4. Bugnar Ioan-Petru
5. Suciu Marius Simion
6. Sorean Onoria
7. Someşan Chivuţa-Elisabeta
6. Partidul România Mare - Poziţia 5
1. Bîltag Mihai
2. Baciu Leon
3. Murgoi Nicoleta-Luminiţa
4. Budăcan Dumitru
5. Colniţă Ioan
6. Covaci Gheorghe
7. Cormoş Adrian

LISTA CANDIDAŢILOR
Comuna Livezile
PĂSTRĂM OMUL POTRIVIT
Primar: OLIMPIU NEAMŢ
Echipa primarului actual PDL
Consilieri Locali:
1. Neamţ Olimpiu
2. Biro Viorel
3. Rusu Alexandru
4. Simionca Ion
5. Boacă Florin
6. Zăgrean Florin
7. Nuţu Gheorghe
8. Irimie Gladin
9. Dedean Ioan
10. Rusu Liviu
11. Doci Leon
12. Griga Vasile
13. Deac Leon
14. Bişcovan Călin Florin
15. Nuţ Vasile
16. Frim Niculaie
17. Răzvanţă Liliana

ALŢI CANDIDAŢI DE PRIMAR
Comuna Livezile

Ne-am săturat de vorbe. Să trecem la fapte!
PLATON DORIN –MIRCEA (Partidul Poporului DD)

E vremea oamenilor cinstiţi!
SIMIONCA TRAIAN (PNL)

DRAGOTĂ IOAN (PRM)

Să trecem la fapte!
MOLDOVAN MIHAI – IOAN (PSD)

OBIECTIVE REALIZATE ÎN COMUNA LIVEZILE

- Realizarea unui bloc de locuinţe sociale cu 20 apartamente;
-modernizarea Şcolii Generale Livezile;
-amenajarea unui teren sintetic de fotbal;
-alimentarea cu apă potabilă a localităţilor Valea Poenii şi Dorolea;
-modernizarea şi extinderea Căminului Cultural Livezile la standarde europene;
-reabilitarea fostului sediu de primărie din Dorolea;
-finalizarea obiectivului şcoală cu clasele I-IV la Dumbrava;
-finalizarea Căminului Cultural Dorolea;
-înfiinţarea unei balstiere comunale;
-promovarea echipei de fotbal în divizia C;
-finalizarea lucrărilor de modemizare a Primariei Livezile;
Valoarea obiectivelor depăşeşte 450 miliarde de lei vechi (fără proiectele ISPA)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5