Primarul gospodar de la Mărişelu! Horea Petruţ a lăsat biroul pentru a îngriji drumurile din comună!

Primarul comunei Mărişelu, Horea Petruţ, nu se dezminte când vine vorba despre ce înseamnă a fi gospodar. Pentru a nu mai depinde de firme, licitaţii şi alte chestiuni birocratice, administraţia publică locală a decis ca ceea ce ţine de întreţinerea străzilor şi a acostamentelor să fie făcută de propriii angajaţi. Deocamdată, primarul e la volan.

         „Primăria Mărişelu are un buldoexcavator achiziţionat printr-un proiect cu finanţare europeană, prin Grupul de Acţiune Locală. Acum am achiziţionat şi alte dotări, respectiv o freză pentru cosit acostamentele şi o perie de măturat, salubrizat străzile. Am trecut deja la treabă şi pentru că acel concurs pentru angajarea unui buldoexcavatorist va avea loc de-abia din 25 iunie încolo, iar noi nu mai puteam aştepta, am decis să lucrez eu pe acest utilaj. Vom interveni pe drumurile comunale, străzi, drumuri agricole”, ne-a declarat primarul Horea Petruţ.

         Între timp, proiectele continuă în comuna Mărişelu, fie că vorbim de lucrările la reţeaua de canalizare, la drumurile agricole, la parcul de joacă de la Domneşti.

         „Am semnat contractul de finanţare pentru finalizarea lucrărilor la Drumul Comunal 15, Măgurele-Jeica, care a fost finanţat prin PNDL 1. Lucrăm la autorizaţii, pentru a începe execuţia propriu-zisă. Sunt aproximativ 2 kilometri de drum rămaşi, plus semnalizarea rutieră, indicatoare, şanţuri etc.”, ne-a explicat edilul comunei.

         În această perioadă, se lucrează la procedura de achiziţii publice pentru amenajarea incintei la Grădiniţa cu două săli de grupă de la Domneşti. De asemenea, sunt în lucru un studiu de fezabilitate pentru o capelă la Sântioana, pentru ameneajare Valea Sântioana şi pentru reabilitarea căminului cultural din Domneşti.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5