Primarul Ioan Turc a verificat stadiul lucrărilor la pistele pentru biciclişti! Măsurători reluate, pentru eliminarea problemelor

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, împreună cu viceprimarul Sorin Hangan și administratorul public Ioan Peteleu, însoțiți de reprezentanți ai Poliției Rutiere și specialiști din Primăria Bistrița, au verificat pistele de cicliști aflate în diferite stadii de realizare pe raza municipiului, într-un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 21 de milioane lei.

"Deoarece planurile au fost făcute din birou, fără ca proiectantul să se fi deplasat în teren, am refăcut efectiv unele măsurători privind lățimea pistei sau a drumului, pentru a ne asigura că orice neconformitate va fi remediată. Cu această ocazie, au fost semnalate și alte neajunsuri, cum ar fi în zona Apollo, unde autobuzele nu încap în dreptul scuarului cu flori, trebuind intervenit și înlăturate inclusiv borduri.
Circulația autovehiculelor în Bistrița trebuie să se poată desfășura acceptabil, chiar dacă sunt în desfășurare mari proiecte de reconfigurare a axelor de transport, care cuprind și piste de biciclete. Vom ține cont punctual de fiecare problemă ivită ce poate îngreuna traficul și vom veni mereu cu soluții pentru ca proiectele de dezvoltare urbană să fie implementate cu succes", a explicat primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5