Primarul Sorin Hognogi (Spermezeu): În această toamnă vom finaliza 80% din lucrările de asfaltare de pe Lunca Dobricelului

Lucrările de modernizare pe Drumul Comunal (DC) 37 B, care asigură legătura între Spermezeu şi Dobricel, sunt în toi, asfaltul fiind turnat deja pe primul tronson de doi kilometri din cei 6,8 kilometri. Valoarea lucrărilor este de 5,1 milioane lei, la care se adaugă TVA.
„Finanţarea acestei investiţii este asigurată prin Măsura 322 d - Investiţii privind lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundaţii în anul 2010, fiind adoptată o hotărâre de Guvern în acest sens, unde au mai fost incluse trei comune.
În această tomană, vom finaliza 80% din lucrările de asfaltare. Doi kilometri au fost deja asfalataţi, iar un alt tronson de doi kilometri este pregătit, iar lucrările vor începe fie la sfârşitul acestei săptămâni, fie la începutul săptămânii viitoare. Pentru primăvară, va mai rămâne doar un kilometru, într-o zonă puţin mai dificilă, unde se impune consolidarea drumului, prin gabioane, ziduri de sprijin etc.”, ne-a precizat edilul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5