Prof. Ioan Rusu, fostul director al Liceului „Grigore Moisil”, a trecut la cele veşnice

† Prof. IOAN RUSU, fost director al Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” din Bistriţa, dascăl pentru generaţii de elevi, a trecut la cele veşnice.

          Dumnezeu să-l rânduiească în ceata drepţilor şi veşnică să-i fie pomenirea!

          Condoleanţe familiei!

„Răsunetul” 

 

  † S-a dus un om, directorul IOAN RUSU, s-a dus un dascăl, s-a dus un prieten, s-a dus. Dumnezeu să fie cu el.

Cu durere fam. col. Teodor şi Rodica Cotuţiu

A plecat pe drumul veșniciei un OM și PROFESOR deosebit: IOAN RUSU. A fost Directorul Colegiului Școlar "Grigore Moisil" din Bistrița mulți ani și profesorul meu de matematică în anii de liceu. Peste ani, am ajuns să fim prieteni de familie, întâlnindu-ne de multe ori la evenimente frumoase. Atunci l-am cunoscut mai bine ca OM și am realizat că profesorul de matematică din liceu, care era extrem de exigent cu noi, pentru a învăța cum se cuvine matematica, era un om de o omenie rară. Îmi pare nespus de rău că a plecat așa repede dintre noi, și-mi amintesc că numai cu puțin timp în urmă, m-a sunat să mă felicite pentru reușitele mele. O să ne lipsiți mult, Domnule Profesor! Nu vom uita nicicând nici eu, nici Jeni, sfaturile, poveștile, amintirile și desigur prietenia dumneavoastră sinceră.

Doamnei Doina și celor doi copii, Ami și Mihăiță, le dorim multă putere de la Bunul Dumnezeu, pentru a trece peste această grea încercare.

Sincere condoleanțe!

Familia Alexandru şi Jeni Pugna 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5