PSD: Agricultura României va fi revitalizată! Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun!

Agricultura României va fi revitalizată!
PSD are cel mai dezvoltat program în domeniul susținerii corecte și eficiente a sectorului agroalimentar.
Zonele montane vor fi susținute prin mai multe programe de finanțare pentru înființarea de centre de colectare a laptelui, a lânii, a fructelor de pădure, precum și crearea unor stâne montane cu centre pentru procesarea cărnii și a produselor lactate. Crescătorii de animale din zonele montane (peste 1.500 m altitudine) vor primi subvenții din fonduri europene.
PSD va introduce și o schemă de ajutor de stat pentru zootehnie pentru a combate efectele pandemiei și pentru a susține crescătorii de animale din România.
Asocierea producătorilor locali în cooperative agricole va fi susținută financiar de PSD prin creșterea subvențiilor la o valoare de 420 euro / ha.
Produsele tradiționale românești și cele ecologice vor primi sprijin din partea PSD printr-un program național de stimulare a activității tinerilor fermieri în țara noastră.
România este o țară bogată, cu tradiție îndelungată în agricultură, iar fondurile europene alocate pe acest sector cresc de la un exercițiu financiar la altul.
Zona rurală va fi dezvoltată prin proiecte sustenabile, derulate pe fonduri europene, prin crearea unui cadru legislativ suplu, funcțional, nebirocratic, construit de specialiștii PSD în acest domeniu.
Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

28/11/20 11:01
un cetatean

Care specialisti?Dancila,Tudose,Ponta,Orlando,Daia,Badalau,Tudorel,Ciolacu,Grindeanu si ceilalti, sunt specialistii cu care ne-ati dus vertiginos in gard, iar acum cu aceiasi oameni veti continua ce-ati inceput,adica drumul in glorie spre nimic.
Minciunile, promisiunile fara acoperire in realitate trebuie sa inceteze! Tara este mai presus decat interesul de grup!

01/12/20 11:10
cititor

Mai politrucilor de toate felurile , care habar n-aveti cum se desfasoara o agricultura moderna, Romania nu se va putea dezvolta impartita si parcelata fel si chip, pe tot felul de proprietari marunte, cu oameni pusi in posesie si reimproprietariti, in timp ce la tara na-u mai ramas decat niste fliostorogi trecuti de 80 de ani majoritatea... , care nu mai au nici vlaga necesara si nici instrumentele agricole ptr o " agricultura moderna " .
Faceti firme de stat, care in cocurs cu cele private ( particulare ) sa preia toate suprafetele de terenuri aflate in nelucrare, pe care sa faca o agricultura centralizata, mecanizata, chimizata si lucrata modern ... si Romania se va reinvigora, cel putin ca cea din vremea " impuscatului " ... ca astazi, suntem o tzara plina de ciulini si de maracini, cu tarlale si suprafete de terenuri lasate in paragina si total nelucrate...
Totodata, face-ti o lege prin care cine-si lasa in nelucrare terenul mai mult de 2 ani, sa fie trecut fara nici o despagubire in proprietatea statului si introdus in fermele de stat din oficiu , altfel ramanem " tara parloagelor " ! ( Un an de zile vor zice toti ca lasa pamantul " sa se odihneasca ... "... cica ) .
Toti contzaranii nostri au dorit reimproprietarirea dupa aceasta " lovitura de stat " , EXCLUSIV GANDINDU-SE CA VOR VINDE TERENURILE SI SE VOR IMBOGATI DE PE ACEASTA NESABUINTA NATIONALA , ncidecum ca le vor putea lucra, nemaiavand cu cine, ca toti tinerii si-au luat lumea-n cap si au plecat sa munceasca ptr altii din aceasta (M...are)UE.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5