PSD Bistrița, către consilierul municipal Nicolae Pavelean: Îi băgați la apă pe domnii Turc și Călin Stan pe subiectul mizeriei de la platformele de colectare a gunoiului

Declarație politică

PSD Bistrița i-a răspuns consilierului UST, Nicolae Pavelean, la întrebarea: De câți ani au nevoie PSD și PNL ca să rezolve problema gunoaielor din Bistrița? 

"Domnului consilier Pavelean, aflat dual și la putere și în opoziție, un sfat: vedeți că-i băgați la apă pe domnii Turc și Călin Stan (viceprimarul Bistriței și colegul dumneavoastră de partid) pe subiectul mizeriei de la platformele de colectare a gunoiului. De ce? Simplu, pentru că domnul primar Turc, secondat de colegul Stan, ne anunțau victorioși încă de anul trecut, că se ocupă ei de amenajarea a 100 de insule ecologice în oraș, au cerut, iar Consiliul Județean le-a transferat toate platformele semiîngropate. 

Aaa, că între timp din 100 au primit finanțare doar 10, este altă poveste. Că nu v-a durut gura să o promiteți și pe asta și să nu iasă. Deci, problemuța este în ograda voastră, pe la Primărie, nu prin alte părți", a transmis PSD Bistrița, pe pagina de facebook.

*** 

"Întrebare la care ar trebui să răspundă înainte de toate PSD Bistrița prin Directorul ADI Deșeuri, Cristian Marius Niculae, la inițiativa căruia s-au aprobat anul trecut majorările tarifelor la gunoi, majorări pe care bistrițenii le suportă deși sistemul de colectare a deșeurilor din oraș este la fel de defectuos cum era și acum 2 ani.

Compar situația cu acum doi ani pentru că se împlinesc aproape doi ani de când PSD l-a pus pe Cristian Marius Niculae mare director la ADI Deșeuri. În Martie 2021 acesta promitea marea și sarea, printre care și monitorizarea video a platformelor de colectare din zona blocurilor sau introducerea platformelor de colectare îngropate cu sistem hidraulic. Dovada acestor promisiuni o vedeți in imaginile atașate cu una dintre postările domnului Director al ADI Deșeuri. Trebuie menționat aici că PSD-ul are controlul asupra ADI Deșeuri de mult mai mulți ani și totuși, nu reușesc să facă altceva decât să risipească banii noștri pe măsuri inutile cum ar fi sistemele nefuncționale de închidere a containerelor.

Deci, domnule Cristian Marius Niculae, domnule Primar Ioan Turc, domnule Emil Radu Moldovan, de câți ani mai aveți nevoie ca să puneți la punct un sistem de colectare a deșeurilor performant care să nu permită aruncarea deșeurilor amestecate și să nu permită "vânătoarea de comori" de prin gunoaie, practicată de oamenii străzii? Sisteme la standarde europene așa cum au deja alte municipii din țară.

 

Haideți să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!", a scris consilierul municipal al USR, Nicolae Pavelean, ilustrând cu imagini di oraș, de pe str. Prundului, din zona Școlii Gimnaziale Lucian Blaga etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. pozele sunt din mai multe locații din Bistrița. Cele mai recente sunt de astăzi când am surprins "vânătorii de comori" în acțiune împrăștiind deșeurile.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5