Radu Moldovan: Cea mai unită comunitate din județ are și Dispensar Uman! Paul ai reușit să faci din Căianu Mic, capitala văii și știu că proiectele tale continuă!

Cea mai unită comunitate din județ, Căianu Mic, are și Dispensar Uman!
O investiție în sănătate de care vor beneficia toți locuitorii văii, un obiectiv realizat din necesitate și prețuire pentru oameni de toate vârstele.
"Felicitări, #Paul_Știr, un primar tânăr, #deVotat, un gospodar în adevăratul sens al cuvântului.
Mă bucur că cele două specialități: medicină de familie și stomatologie vor funcționa la standarde înalte și vor continua să fie asigurate de cadre medicale cu experiență: dr. Logigan Ioan, dr. Logigan Margareta și dr. Măluțan Iov. Vă mulțumim că sunteți zi și noapte alături de comunitate.
Îmi crește inima când văd că proiectul început acum 2 ani, finanțat de Guvernul PSD, unul aplecat nevoilor oamenilor, își arată utilitatea. Este unul dintre cele mai frumoase și dotate dispensare din județ! Paul ai reușit să faci din Căianu Mic, capitala văii și știu că proiectele tale continuă! Eu îți sunt alături, ca de fiecare dată și am mare încredere în tine. Pe 27 septembrie, așa cum ne-ai obișnuit, rezultatul alegerilor va fi pe măsura implicării tale pentru binele comunității! Succes" transmite preşedintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.
Primarul Paul Știr declară: " Am inaugurat Dispensarul Medical al comunei noastre! Prieteni dragi, începând de astăzi, în mod oficial, comuna noastră beneficiază de un Dispensar Medical ultramodern! A fost, cu adevărat, o zi binecuvântată și vreau să-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acest lucru! Investițiile în sănătate, au fost și vor rămâne o prioritate a administrației locale din Căianu Mic! Cu sprijinul domnului Radu Moldovan, Președintele Consiliului Judetean BN, căruia vreau să-i mulțumesc, am reușit implementarea acestui proiect necesar comunității noastre! Vreau să aduc mulțumiri soților Logigan Ioan și Margareta, pentru toată activitatea depusă în calitate de medici de familie în comuna noastră, precum și domnului doctor stomatolog, Măluțan Iov! De asemenea, aduc mulțumiri și colegilor mei din cadrul Primăriei și Consiliului Local Căianu Mic pentru munca depusă și implicarea în realizarea acestui proiect, dar și constructorului, Sc.PugnaFlor Construct.Srl, pentru seriozitatea cu care a tratat acest proiect! Apreciez prezența colegilor mei din administrație și vreau să le mulțumesc, că ne-au fost astăzi alături, domnilor Radu Moldovan-Președintele Consiliului Judetean BN, Nicu Moldovan-Primarul Orasului Beclean, Denes Ioan-Senator, Pugna Alexandru-Ministru, Mihai Forai-Consilier Județean, Bogdan Ivan Gruia-Purtător de cuvânt Consiliul Județean! Într-un timp foarte scurt, am devenit cea mai UNITĂ comunitate din județul Bistrița-Năsăud, iar acest lucru a contribuit și va contribui la dezvoltarea comunei Căianu Mic! Multumesc tuturor pentru prezența la evenimentul de azi și Pr. Paroh Alexandru Gherghel pentru oficierea slujbei religioase! Rămânem UNIȚI, continuăm ÎMPREUNĂ! Doamne ajută".
Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5