Radu Moldovan, la Sângeorz Băi, despre atacurile PNL: Ioan Oltean este tutorele candidatului. Nu a făcut absolut nimic, nici măcar un studiu pentru DN 17 D

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, crede că Sângeorz-Băi este singura localitate din judeţ cu o bătălie electorală importantă. Moldovan a precizat faptul că, din păcate, contracandidaţii atacă foarte tare PSD, uitând că din 2004 şi până în 2012, „aceşti pedelişti şi penelişti” nu au făcut nimic pentru Sângeorz-Băi.

         „Nu au făcut absolut nimic, în afară de a-l bloca pe Roland Venig până la blocarea conturilor, nu au făcut nimic. Între 2008 şi 2012, un important lider al PDL, prieten cu candidatul, a condus Consiliul Judeţean. Ştiţi să răspundeţi ce a făcut pentru Sângeorz-Băi? Vă spun eu: absolut nimic, în afară de a-l bloca pe Roland Venig. Unul dintre cei mai mari lideri politici ai judeţului, se numeşte Ioan Oltean, este de 26 ani deputat, votat de Sângeorz şi de toată Valea Someşului. Ştiţi să-mi spuneţi ce a făcut pentru valea asta? Absolut nimic, nici măcar un studiu de fezabilitate pentru DN 17 D, cel mai important drum care trebuie să aducă vizitatori, turişti. Şi au tupeul să vină să atace PSD. (...)Tutorele candidatului dumneavostră este Ioan Oltean.     

Este inadmisibil să ai atât de mult tupeu. De 26 ani eşti deputat, 8 ani din 12 ai condus România şi judeţul şi nu ai făcut nimic”, le-a spus celor prezenţi la mitingul electoral al PSD, liderul judeţean Radu Moldovan.

Preşedintele Consiliului Judeţean a  explicat şi problema infrastructurii de apă şi canalizare, care a fost blocată în contestaţii. În prima fază, în 2012 a găsit o licitaţie contestată pentru contractul care viza Sângeorz-Băi, iar ulterior firma care a câştigat – la Curtea de Apel – nu a lucrat nimic timp de un an şi jumătate. După rezilierea contractului, a spus Radu Moldovan, s-a reuşit reportarea sumei de circa 10 milioane euro, pentru perioada 2014-2020. „Proiectul este, banii sunt, dar acum avem alte contestaţii cu proiectarea. (...) Am avut o discuţie cu Roland Venig, iar dacă eram nebuni, ne apucam de asfaltat străzi în Sângeorz, dar cinci ani nu poţi să spargi strada ca să pui apă şi canal.   Primarul şi-a asumat să facem infrastructură de apă canal şi apoi să modernizăm străzi. Eu nu permit nimănui care reprezintă un partid care a distrus România -  cei mai mari hoţi sunt ascunţi sub o săgeată cu nişte steluţe – să spui că PSD a distrus Sângeorzul”, a precizat Moldovan, în discursul său. În schimb, a punctat liderul PSD BN, actuala administraţie, alături de Consiliul Judeţean şi cu sprijinul Guvernului, a reuşit să reabiliteze Casa de Cultură, să modernizeze drumul de la Cormaia.

Mă irită să văd oameni care au obrăznicia şi tupeul necesar să atace PSD din PNL. Chiar nu le e ruşine?  Chiar cred locuitorii oraşului acesta nişte tâmpiţi? Au guvernat ei. Au tăiat salarii, au tăiat pensii, au închis spitale, i-au lăsat pe profesori fără 60% din venituri, ca să dea banii la Crinuţa, la ANRP. Şi acum ne explică nouă cum e cu moralitatea politică. Păi Guvernul PSD a găsit resurse pentru salarii, pentru profesori, să le plătească toate drepturile câştigate în instanţă, amânate de Boc, din an în an, cu ordonanţe. Au găsit resurse să completeze aceste salarii şi pentru profesori, şi pentru medici şi resurse să facem investiţii”, a mai spus Radu Moldovan.

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5