Radu Moldovan: Pro România nu mi-a comunicat oficial că nu mai semnează. Alte 3 partide vor să intre în alianţă!

Preşedintele PSD, Emil Radu Moldovan, susţine că protocolul de colaborare pentru alegerile locale va fi semnat în această săptămână, Organizaţia Judeţeană Pro România neanunţând oficial că se retrage din acest proiect politic.

          „În afară de citirea unui comunicat de presă, care înţeleg că nu e al Pro România, e al unei persoane, nu am primit niciun fel de comunicare oficială cum că, oficial, Pro România a ieşit din acest protocol. Din punctul meu de vedere este viabil, documentul nu l-am semnat la întâlnirea cu dumneavoastră pentru că era „din scurt”şi l-am lăsat, să se uite las el, dacă mai au de adăugat câte ceva. Nu am o comunicare oficială din partea Pro România, nu vorbesc în scris, nu am primit nici măcar un telefon de la cineva care să-mi spună că e nemulţumit de ceva şi că nu vom face ceva. Protocolul e unul perfectibil,  noi am nominalizat atunci câte doi reprezentanţi care trebuie să se întâlnească, să negocieze. Din punctul meu de vedere protocolul este în viaţă, el fiind nesemnat astăzi, dar săptămâna aceasta va fi şi semnat. Apreciez foarte mult că prietenii mei de la Pro România cumva cu mine vor, nu vor cu altceva. E un gest drăguţ din partea lor”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

          Potrivit acestuia, alte 3 partide l-au contactat pentru a intra în această alianţă electorală, iar în politică şi în viaţă nu e bine să spui „niciodată”.

„Mai sunt alte trei partide care m-au contactat că vor să intre în alianţă. Nu pot să spun, dar sunt trei. Spre deosebire de declaraţiile pe care le-am văzut făcute de anumiţi lideri – „facem alianţă cu absolut oricine în afară de PSD” -  pe mine nu o să mă vedeţi făcând astfel de declaraţii pentru că am îmbătrânit. Făceam şi eu când eram mai tânăr. În viaţă, în general, nu se foloseşte dictonul acesta „niciodată să nu spui niciodată”. Am văzut şi declaraţii locale, văd că nu le miroase a nimic alianţa de la Năsăud, care a fost făcută în 2016 şi e funcţională şi astăzi. Domnul viceprimar de acolo, a ajuns viceprimar în alianţă cu PSD. (…) După părerea mea, decizia conducerii centrale a partidelor de a lăsa organizaţii locale să-şi facă local politica de alianţă e cea mai bună.

Eu sunt bucuros că primarii judeţului Bistriţa-Năsăud, consilierii judeţeni, cu mici excepţii, au înţeles că toţi facem parte din „partidul cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud”. Aici trebuie să facem politica oamenilor şi rezultatele din judeţ spun tot pentru toţi oamenii de bună credinţă. În ultima multitudine de sondaje, oamenii de bună credinţă sunt într-o majoritate covârşitoare, cu mult peste două treimi, care fac analize pe fapte nu pe poveşti, nici pe intoxicări şi e un lucru care mă linişteşte”, a mai spus Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5