Robert Sighiartău: Valorile în care cred sunt libertate, morală creștină, democrație și patriotism!

În politică, precum în viață, nu clădești pe nisip. Trebuie să ai ceva solid la temelie: libertate, morală creștină, democrație și patriotism, respect pentru viață, demnitatea umană și familie, piață liberă și solidaritate. Sunt valorile în care cred. Cine vă spune că sunt învechite, depășite și contrare modernității acela e un politician sau formator de opinie străin de însăși eșența vieții. Adică străin de Binele așezat pe valorile Decalogului și ale Libertății. Aceste valori stau la temelia marii civilizații occidentale, au fost puse la baza Uniunii Europene de părinții ei fondatori. Nu sunt piese de muzeu cum ar dori unii foarte vocali astăzi. Ele trebuie apărate și aduse, peste tot, în viața oamenilor care trăiesc aici și acum.

​#sighiartau2020

Comandat de Partidul Naţional Liberal - Filiala Bistriţa-Năsăud. Executat de SC Răsunetul Media SRL. Cod Unic de Identificare al mandatarului financiar 11200025

Comentarii

23/11/20 16:30
De ce nu votez ...

Vă mărturisesc faptul că din 1990 până recent am votat cu liberalii. De data asta nu-i mai votez. De ce? Pentru că de curând am văzut 2 reportaje recorder, la care vă fac și dv. trimiterea:
1. Singur împotriva partidului: https://youtu.be/JVkqDAP7gAk
2. Mafia pădurilor descrisă din interior: https://youtu.be/mcV7lGizUEw
Deja începe să mă cuprindă sila și de liberali. Pe 6 decembrie o să încerc altceva!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5