SC Pază și Protecție Bistrița-Năsăud va împrumuta 250.000 lei pentru plata salariilor, până la recuperarea datoriilor de la alte firme!

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a acordat un mandat special reprezentanților Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru exercitarea atribuțiilor asociatului unic – Județul Bistrița-Năsăud la societatea PROTECȚIE ȘI PAZĂ BISTRIȚA-NĂSĂUD S.R.L., prin care să aprobe contractarea unui credit bancar (overdraft) până la limita sumei de 250.000 lei.

         O astfel de solicitare a  societății a fost înregistrată la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

„Solicitarea de mai sus are la bază Decizia nr.1 din 04.07.2019 a Consiliului de administrație al societății PROTECȚIE ȘI PAZĂ BISTRIȚA-NĂSĂUD S.R.L prin care s-a aprobat Nota de fundamentare privind contractarea unui credit bancar (overdraft) în valoare maximă de 250.000 lei, și înaintarea acesteia Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pentru acordarea mandatului special reprezentanților acestuia, în vederea aprobării contractării creditului mai sus menționat, conform prevederilor punctului II, lit.a) din  Anexa la Hotărârea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nr.47/2018, care prevede că, atribuția privind aprobarea contractării de credite bancare de către PROTECȚIE ȘI PAZĂ BISTRIȚA-NĂSĂUD S.R.L. și constituirea de garanții, poate fi exercitată de către reprezentanții desemnați doar în baza unui mandat special acordat de către autoritatea publică tutelară, respectiv Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”, s-a menţionat în documentaţia proiectului.

         Conform celor menționate de Societatea PROTECȚIE ȘI PAZĂ BISTRIȚA-NĂSĂUD S.R.L. în Nota de fundamentare, contractarea creditului se impune pentru efectuarea la timp a plății salariilor și contribuțiilor datorate bugetului de stat, până la încasarea contravalorii prestării serviciilor de la clienții societății care au înregistrat întârzieri în plata facturilor.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5