Scapa de grija banilor cu un credit rapid de la SmileCredit

Cu totii avem dorinte si visuri pe care nu le putem materializa din varii motive. SmileCredit vine in ajutorul nostru cu o solutie extrem de ofertanta care sa ne ajute sa punem in practica orice gand, cel putin din punct de vedere financiar. Un credit rapid de pana la 2.000 de lei te poate ajuta sa deschizi noi orizonturi sau sa rezolvi situatii curente carora poate ca nu le mai faci fata cu banii pe care ii castigi in mod constant. Afla mai multe aici, Smile Credit fiind locul ideal catre care te poti orienta.

Tot ce trebuie sa stii despre un credit rapid de la SmileCredit

La fel ca orice alt tip de angajament in care alegi sa te implici, trebuie sa fii foarte informat cu privire la tot ce presupune acesta. Astfel, am conturat o serie de raspunsuri la cele mai importante intrebari cu privire la un credit rapid de la SmileCredit.

Ce este?

In principiu este o forma de finantare ca oricare alta. Diferentele constau in modul de acordare si rapiditatea tranzactiilor. Altfel spus este destinat tuturor categoriilor de nevoi pe care serviciile unei institutii clasice nu le acopera, conditiile de acceptare a solicitantilor fiind cu mult simplificate.

Cui se adreseaza?

Dat fiind faptul ca procesul birocratic este cu mult simplificat, oricine are o nevoie financiara la un moment dat, indiferent de natura acesteia, poate solicita un credit rapid.

Ce conditii trebuie indeplinite?

Analiza si acceptarea cererii se fac in baza a trei conditii minimale. Astfel ca solicitantul trebuie sa aiba implinita varsta legala de 18 ani si sa detina o sursa de venit stabila care sa ii acopere achitarea ratelor lunare. De asemenea, este necesara detinerea sau deschiderea unui cont bancar in care sa fie virata ulterior suma solicitata. Specialistii nostri recomanda, pentru a elimina cateva etape din analiza, ca numarul de cont pe care alegeti sa il transmiteti sa fie acelasi pe care incasati lunar salariul, pensia sau orice alta sursa de venit de baza.

Care sunt principalele avantaje de ordin financiar?

Pentru ca intreaga noastra activitate s-a consolidat pe oferirea unor solutii rapide, eficiente si avantajoase pentru clientii nostri, aceste aspecte se reflecta si in ceea ce priveste stabilirea dobanzilor. Asadar, indiferent de suma imprumutata, acest adaos este fix, fara posibilitatea de a fi modificat, odata cu semnarea contractului.

Metoda de calcul a acesteia este foarte simpla, reprezentand 1,1% din suma totala, raportat la numarul de zile contractuale. Un alt plus este dat de faptul ca am eliminat adaugarea dobanzii pentru primele 7 zile de colaborare; in aceasta perioada rata reprezentand strict parte din valoarea imprumutata.

Nu in ultimul rand, va asiguram de faptul ca SmileCredit nu impune comisioane ascunse. Inca din momentul in care decideti sa solicitati un credit rapid de la noi, va vor fi furnizate toate informatiile necesare pentru a avea o imagine de ansamblu asupra intregului proces. Dumneavoastra veti fi cel care alegeti suma tranzactionata care se poate incadra intre 200 si 2.000 de lei. De asemenea, si perioada in care va angajati sa returnati suma sta tot in mainile dumneavoastra. Rata lunara va reprezenta raportul dintre acesti doi parametri, plus dobanda. In acest mod veti sti inca de la inceput ce suma veti primi, in ce durata o returnati si care este suma finala calculata cu dobanda de 1,1% stabilita initial. Pe parcurs aceste valori nu vor putea suferi niciun fel de modificari.

Cu SmileCredit de bucuri de rezolvarea imediata a problemelor prin solutii eficiente, simple si transparente! Increderea este principala valoare dupa care ne ghidam si incercam sa o nutrim in raport cu fiecare relatie de colaborare.

 


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5