Şedinţă festivă la IPJ BN, de Ziua Naţională a României. 13 poliţişti, avansaţi în grad

Împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri a fost marcată astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud, în cadrul unei şedinţe festive.Şedinţa a debutat solemn, cu intonarea Imnului Naţional al României. Pe tot parcursul acesteia, au fost proiectate imagini din activitățile desfășurate de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în anul Centenarului Marii Uniri. De asemenea, cei prezenți au putut viziona filmul documentar ”Decembrie 1918- portrete ale Marii Uniri”, realizat de către Arhivele Naționale-Serviciul Județean Bistrița-Năsăud.

În cadrul festivității, a fost prezentat mesajul inspectorului general al Poliției Române, cu prilejul Zilei Naționale a României.

„Centenarul României, pe lângă o sărbătoare plină de bucurie, este și un motiv de reflecție, dar mai ales de conștientizare că este de datoria noastră să fim uniți, drepți, să facem bine pe oriunde trecem, să răspundem profesionist şi calificat aşteptărilor oamenilor, în slujba cărora am depus un jurământ. Și astfel ne vom putea privi în ochi și bunicii, pe care-i omagiem, dar și nepoții, care așteaptă ca noi să le oferim o Românie sigură, nu doar pentru încă 100 de ani, ci pentru totdeauna…”

Pentru că meritele excepţionale în activitatea profesională sunt recunoscute şi răsplătite, festivitatea a continuat cu avansarea a 13 poliţişti. Cei şase ofiţeri şi şapte agenţi, avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost apreciaţi pentru modul în care au înţeles să-şi îndeplinească atribuţiile profesionale, şi mai ales pentru o conduit morală desăvârşită.

Atât şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Lupşa Mihai-Ovidiu, cât şi adjunctul pe linie de ordine publică, comisar şef de poliţie Şugar Ion-Marius, respectiv  adjunctul pe linie de investigaţii criminale, comisar şef de poliţie Andreica Paul Leon şi-au exprimat aprecierile şi mulţumirile faţă de munca şi reuşitele poliţiştilor bistriţeni, şi le-au transmis atât lor, cât şi familiilor acestora ”La mulţi ani cu ocazia Zilei Naţionale a României!”

La mulţi ani, România !

La mulți ani, tuturor românilor !

 

sursa: IPJ BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5