Senatorul Ioan Deneş: Voi respecta deciziile forurilor de conducere ale PSD. În Parlament, am votat un program de guvernare

Senatorul social-democrat Ioan Deneş a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că va respecta deciziile forurilor de conducere ale PSD în acţiunile de săptămâna viitoare, asta şi din postura de vicelider al grupului PSD de la Senat. Parlamentarul a menţionat că românii şi ulterior Parlamentul au votat un program de guvernare, care trebuie pus în practică,  cu termene clare şi precise.

         „În România avem o criză pe care eu aş numi-o guvernamentală. În toamna anului trecut, PSD s-a prezentat în faţa cetăţenilor cu un program de guvernare, pe care l-am descris în faţa cetăţenilor pe capitole, puncte şi termene. În urma acestor prezentări şi discuţii avute pe marginea acestui program de guvernare, cetăţenii, în 11 decembrie, au acordat PSD un vot într-o proporţie substanţială, iar în luna ianuarie când noi am votat în Parlament un Guvern, de fapt, trebuie s-o spunem foarte clar, am votat un program de guvernare pe care îl prezentasem în faţa cetăţenilor, iar acest program de guvernare urma să fie pus în practică de către o echipă guvernamentală. Am spus de atunci, public, că acest program de guvernare va fi monitorizat la nivelul Coaliţiei, pe etape, cum este pus în practică şi respectarea acelor termene”, a explicat senatorul Deneş modul în care s-a ajuns la retragerea sprijinului pentru premierul Grindeanu.

         Senatorul PSD a menţionat că o radiografie a implementării programului de guvernare a fost făcută şi la Sinaia, iar o analiză mai amplă a fost elaborată în ultimele săptămâni, fiind prezentat un document de 161 pagini, în care s-au prezentat „la rece măsurile realizate, cele realizate în integralitate, parţial sau nerealizate”.

         „Chiar dacă anumite măsuri au termen în 2018, 2019, 2020, nu poţi să le implementezi dintr-o dată, în ultima săptămână a termenelor propuse, ci trebuie făcuţi nişte paşi. Noi am considerat că trebuie să fim transparenţi şi trebuie să venim în faţa cetăţenilor şi atunci când programul nu e pus în aplicare pe termenele spuse în toamna anului trecut. Cetăţenii trebuie informaţi, nerealizările nu trebuie ascunse sub preş”, a mai precizat senatorul Deneş.

 

  

Comentarii

16/06/17 15:46
Adi

Esti un nimeni Denes un slugoi a lui Dragnea .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5