Şoferi din Rodna, Enciu şi Poienile Zagrei, depistaţi băuţi, în trafic!

Astăzi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 22 de ani, din Rodna, care conducea un autoturism pe o stradă din localitate.

„A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul testării a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, informează IPJ BN.

Sâmbătă, pe drumul județean 172 E, în localitatea Lechința, polițiștii l-au oprit pentru control pe un tânăr de 23 de ani, din localitatea Enciu care conducea un autoturism, deși consumase alcool.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, menţionează sursa citată.

          Vineri, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 52 de ani, din Poienile Zagrei, care conducea un autoturism, deși consumase alcool.

Bărbatul a fost depistat pe raza localității Nimigea de Jos, pe drumul județean 172, iar in urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,83 mg/l alcool în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          S-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

 

 

Comentarii

15/06/20 15:20
Eugen

Mai rău ca la ,,ruși". Probabil că educația dobândită e invers proporțională cu alcoolemia!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5