Stelian Dolha, deputat PNL: Suma obţinută din acciza pe carburanţi să fie folosită numai pentru construcţia de autostrăzi

Preşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha susţine ca suma obţinută din acciza pe carburanţi să fie alocată construcţiei de autostrăzi. ,,Mai mult decât atât, românii trebuie să ştie tot timpul ce se întâmplă cu aceşti bani, în ce direcţie o iau”, a precizat deputatul PNL Stelian Dolha.

,,Mi-am spus punctul de vedere încă de la bun început pe acest subiect, un punct de vedere la care, spre bucuria mea, au achiesat mulţi colegi liberali, că această sumă trebuie să meargă într-o puşculiţă separată, într-un cont separat, un cont care să fie folosit numai pentru infrastructură în România, numai pentru construcţia de autostrăzi în România şi nu pentru altceva. Nu pentru a acoperi găurile negre ale Guvernului. Sper să nu fie! Dar ei, clar, trebuie să aibă această destinaţie. Dacă vrem şosele europene, dacă vrem autostrăzi, trebuie să începem de undeva şi aceşti bani ar trebui să conducă la construcţia de autostrăzi în România, cât reuşim să facem, cât reuşim să agonisim”, a declarat deputatul PNL Stelian Dolha, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit premierului Ponta, Guvernul va introduce o acciză de 7 eurocenţi la litrul de carburant, fie benzină, fie motorină, banii astfel colectaţi urmând să fie vărsaţi într-un fond special destinat investiţiilor în infrastructura rutieră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5