Stocurile de sare, suplimentate cu 300 tone. Prefectul Frenţ: Îi felicit pe drumarii de la SDN Bistriţa

Prefectul Ovidiu Victor Frenț a convocat grupa operativă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, mai ales că am avut parte de un weekend cu ninsori abundente, pentru a analiza modul de intervenţie, dar şi stocurile de material antiderapant disponibile.

Stocurile de materiale antiderapante de care dispunea Secția Drumuri Naționale Bistrița erau de  170,20 tone de sare, nisip - 17,58 tone, clorură de calciu - 11 tone. Prefectul județului a cerut, de urgență, să fie făcută suplimentarea stocurilor, cu cât material antiderapant este nevoie pentru ca pe drumurile din județ să se poată circula în condiții cât mai bune, având în vedere starea vremii.

Ieri după-amiază, deja intraseră în judeţ aproximativ 300 de tone de sare. Numai în ultimele 24 de ore, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru curățarea drumurilor și combaterea poleiului, pe drumurile naționale acționând 34 utilaje cu 160 tone material antiderapant, iar la la nivelul drumurilor județene intervenind 46 de utilaje cu 670 tone material antiderapant.

“Felicit drumarii din Secția Drumuri Naționale Bistrița pentru promptitudine și pentru determinarea cu care au acționat cu utilaje și material antiderapant pe drumurile naționale din județ pentru a menține deschise circulației drumurile și a limita problemele ce pot să apară în trafic din cauza condițiilor meteo foarte dificile din această perioadă! Apreciez de asemenea efortul colegilor care administrează drumurile de interes județean și local pentru a le menține viabilitatea în condițiile de iarnă grea din ultimele săptămâni”, a transmis prefectul Ovidiu Victor Frenţ

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5