Sub egida Sanovil, peste 250 de medici de familie şi medici specialişti participă la a IV-a ediţie a Forumului Medical Bistriţean

 Grupul medical Sanovil organizează, în perioada 7-8 iunie, cea de-a 4 ediţie a Forumului Medical Bistriţean, care va avea loc în incinta Hotelului Coroana de Aur.

Evenimentul ştiinţific are ca temă principală „Educaţia medicală continuă -  o necesitate pentru orice clinician modern” şi va reuni peste 250 de medici de familie şi medici specialişti din toate specialitatile medicale.

Vor fi 2 zile de prezentări susţinute de medici din judetul nostru (atât din sistemul de sanatate privat , cât şi din cel de stat) si de cadre universitare din centrele Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, urmate de dezbateri cu un accentuat caracter practic. 

Prin eforturile echipei Sanovil şi ale conducerii Colegiului Medicilor Bistriţa-Năsăud, evenimentul nostru din acest an a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 8 puncte EMC, fapt care atestă calitatea ştiinţifică a Forumului Medical Bistriţean.Participarea în cadrul acestui eveniment este gratuită pentru toţi medicii înscrişi.

Forumul Medical Bistriţean va oferi oportunitatea de a cunoaşte mai bine realităţile medicinei bistriţene şi pentru a vedea pasiunea şi implicarea intensă a doctorilor în dezvoltarea lor continuă, creându-se astfel premisele unui act medical de calitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5