Sute de elevi de clasa I, din tot județul, au absolvit Școala Siguranței TEDI, alături de îndrăgita mascotă

Pentru că ne-am propus ca finalul ediție cu numărul patru al ”Școlii Siguranței TEDI” să fie memorabil pentru elevii de clasa I, participanți la acest proiect, pentru că siguranța lor este prioritatea noastră, pentru că mâine sărbătorim copilăria și copiii din lumea-ntreagă și pentru că am dorit să răsplătim sârguință elevilor și implicarea dascălilor participanți,  astăzi, mascota TEDI a venit la Bistrița cu daruri pentru copii!

În așteptarea ei, polițiștii de la acțiuni speciale au făcut exerciții demonstrative la care a participat și Lord, câinele-polițist. Invitații noștri, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă “Bistrița” al Județului Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Județean de Jandarmi “Gelu Voievod”, Serviciul Județean de Ambulantă Bistrița-Năsăud și Automobil Clubul Român Bistrița au organizat pentru copiii prezenți expoziții cu tehnica, aparatura din dotare, mașini și mini-karturi.

***

Școala Siguranței TEDI este un proiect preventiv-educativ implementat, la nivel național, de către Poliția Română, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și compania Timbark Romania.

Peste 50 de unități școlare din județul Bistrița-Năsăud, dintre care 40 din mediul rural s-au înscris în acest proiect, care aduce în prim-plan una dintre prioritățile de prevenire naționale, delincvența juvenilă și victimizarea minorilor.

Proiectul se adresează elevilor de clasa I, iar temele abordate în activitățile desfășurate au vizat siguranța în școală, siguranța în drum spre școală și siguranța acasă.

Mulțumim cadrelor didactice pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru interesul manifestat atunci când vine vorba de siguranța elevilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5