Tânăr de 18 ani din Josenii Bârgăului, depistat fără permis la volan! Conducea cu 119 km/h!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au surprins cu aparatul radar, în Unirea, un autoturism care se deplasa cu viteza de 119 km/h pe un sector de drum cu viteza limitată la 50 km/h.
"Acesta nu a oprit imediat la semnalele efectuate de către polițiști, continuându-și deplasarea pentru încă aproximativ un kilometru, unde șoferul, un tânăr de 18 ani, din Josenii Bârgăului a oprit brusc autoturismul și a trecut pe bancheta din spate.
De asemenea, lângă autoturism a mai fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Josenii Bârgăului, proprietarul autoturismului.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat spre conducere de către proprietar", a transmis IPJ BN.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5