„TÂRGUL DE PURICI”, organizat de Lions Club Bistriţa petru susţinerea proiectelor sale umanitare

Lions Club Bistrița

În perioada  14-16 noiembrie 2014, în  Teatrul de Vară din Piața Centrală  Lions Club Bistrița organizează prima ediție a TÂRGULUI DE PURICI în vederea strângerii de fonduri pentru a continua să ajute comunitatea locală prin proiectele sale .

Cu ajutorul și la propunerea colegilor de la clubul omolog din Sankt Polten- Austria, care de peste 20 de ani organizează an de an un astfel de târg,  clubul nostru a decis să demareze acest eveniment  care să devină și în peisajul bistrițean unul de referință.

Fideli crezului care ne unește în cadrul celui mai mare club de voluntariat la nivel mondial, vrem să facem încă un pas în a  arăta că ne pasă de cei de lângă noi.  Și acest pas începe cu deschiderea către toți locuitorii Bistriței de ai face părtași la ajutorarea celor în nevoie.

În perioada premergătoare târgului, incepand de miercuri 12 noiembrie până vineri 14 noiembrie vom aduna de la toți cei care au ceva care le prisosește-haine, jucării pentru copii, mobilier, aparate electrice și electronice  și orice altceva care se mai poate folosi și le vom expune spre vânzare în  Teatrul de Vară din Piața Centrală pentru sume modice publicului pe care-l așteptăm în numar cât mai mare la acest târg.

Sunteți invitați să donați și dumneavoastră astfel de lucruri și să le aduceți în această perioadă la Teatrul de Vară.

De  la colegii austrieci am primit un camion de 20 de tone cu astfel de lucruri și suntem convinși că și bistrițenii vor dori să fie părtași la succesul TÂRGULUI DE PURICI,  pentru a susține proiectele clubului nostru.

Iată câteva dintre cele mai recente:

-          Vedere clară-ochi  sănătoși – screening ocular pentru copii Gradiniței nr.12 din Bistrița pentru depistarea afecțiunilor de ambioplie

-          Cupa Lions la Șah pentru elevii claselor I-IV și V-VIII din județul nostru

-          Premii pentru Finala Concursului de Șah pentru nevăzători desfășurată la Bistrița

-          Sponsor al taberei de creație  Artele plastice sub semnul culorilor primare, prin care 10 elevi din Republica Moldova au fost sprijiniți să ajungă la această tabără

-          Noi ajutăm vârstnicii  singuri - acțiune care a trecut de 9 ediții și prin care peste 50 de pachete cu alimente ajung în preajma sărbătorilor de iarnă la persoane cărora nimeni altcineva nu le aduce o bucurie

-          Un gest mic pentru un suflet de copil- acțiune destinată copiilor de la Preventoriul TBC de la Ilișua, copii cu vârste ăntre 3 și 14 ani proveniți din abandon sau din familii care pur și simplu nu îi pot întrețineși cre au alocat din bugetul Casei de Asigurări de Sănătate un buget de doar 7,8 lei/copil/zi.

Vă așteptăm pe toți la TÂRGUL DE PURICI. 

Gestul fiecăruia dintre noi contează!

Pentru detalii suplimentare cu privire la acest eveniment – Olimpiu Cocian, tel: 0744598760

Comentarii

06/11/14 08:05

Felicitari organizatorilor ! Felicitari ziarului "Rasunetul" pentru publicarea unor asemenea evenimente deosebite. Sunt sigur ca se vor gasi sute sau poate chiar mii de bistriteni, care sa contribuie la reusita acestei actiuni, care sa aduca clipe de fericire si celor care in aceasta epoca de "capitalism traznit"
nu-si pot perimite sa-i cumpere unui copilas nici macar o jucarioara.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5