Toate consiliile locale şi CJ Bistriţa-Năsăud, convocate în şedinţă extraordinară pe tema noului operator de salubrizare

Preşedintele Consiliului Judţeean, Emil Radu Moldovan, a anunţat, la finalul şedinţei ordinare, că joi, 1 septembrie, aleşii judeţeni vor fi convocaţi în şedinţă extraordinară, situaţia fiind similară pentru toate cele 62 de consilii locale de la nivelul judeţului nostru. „Mâine, la ora 14.00, o să vă rog să ne întâlnim în şedinţă extraordinară, toate cele 63 de consilii se vor întâlni mâine, să discute acest subiect. Mâine va avea loc Adunarea Generală a ADI Deşeuri Bistriţa-Năsăud unde vor fi validate deciziile Comisiei de negociere. Informaţiile de la Comisie sunt că în acest sfârşit de săptămână – vineri, sâmbătă şi duminică – va fi predată infrastructura şi cel târziu de luni dimineaţă noul operator îşi va intra în drepturi pentru eliminarea neplăcerilor create de această situaţie, în ultima săptămână”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Comentarii

31/08/16 14:51
Vizitator

Proiectul ”Sistem integrat de management al deşeurilor solide în judeţul Bistriţa-Năsăud”, constand din Centru de management integrat al deşeurilor în satul Tărpiu din comuna Dumitra,precum si din cinci staţii de transfer în Bistriţa, Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi şi Galaţii Bistriţei, trebuia sa functioneze ca un ceasornic.
Din pacate s-a ajuns in situatie de "criza gunoaielor" in primul rand din cauza managementului defectuos al operatorului Vitalia dar si din cauza lipsei de implicare a conducerii judetului si a primariilor, in special al primarilor din orasele judetului. Raducu este preocupat mai mult de taierea panglicilor si de pupat poala popii, decat de problemele curente ale judetului, iar primarul Cretu, s-a ocupat mai mult de veverite decat de curatenia orasului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5