Top 4 produse moderne de design care te pot duce cu gandul la trecut

Moda revine constant, motiv pentru care in prezent pot fi regasite pe piata foarte multe idei de amenajare care se purtau in trecut. Astfel, daca iti doresti sa te bucuri de o casa moderna, frumoasa si interesanta, trebuie sa te pui la curent cu lucrurile si produsele ce se purtau in anii trecuti, dar care sunt la mare cautare si acum. 

Citeste in continuare articolul si afla care sunt produsele si lucrurile retro pe care trebuie sa le ai in vedere, pentru a avea o casa de nota 10 in acest moment. 

Iata ce produse au aspect invechit, dar sunt considerate a fi extraordinare in prezent

  • Mobilier din lemn masiv

Pe vremuri se punea mare accent pe mobilierul din lemn masiv, deoarece acesta este de calitate superioara, ofera durabilitate si o rezistenta sporita. Dupa o vreme au inceput sa se ia mult in considerare piesele de mobilier realizate din pal sau din alte materiale, deoarece acestea sunt mult mai ieftine si la fel de frumoase. 

Cu toate acestea, dupa o alta perioada, oamenii au inceput sa acorde din nou atentie mobilierul masiv, deoarece acesta ofera numeroase avantaje si satisface din toate punctele de vedere. Cu ajutorul pieselor de mobilier de acest fel se pot amenaja camere intr-un mod impresionant. 

  • Covor tesut

Covoarele tesute erau purtate in mare parte doar in casele bunicilor. Cu toate acestea, de ceva timp acestea au iesit la lumina si au inceput sa faca furori si printre persoanele tinere, care isi doresc locuinte primitoare, colorate si incarcate cu multa buna dispozitie. 

Astfel, daca iti doresti sa ai o casa in care starea de bine sa fie mereu prezenta, atunci trebuie sa iei in vedere acest tip de covoare, care pot infrumuseta fara efort orice tip de camera. De regula, acestea se asaza in bucatarii, pe holuri, in dressing-uri sau in dormitoare. 

 

  • Microciment

Timp de foarte multi s-a purtat tapetul pe pereti sau peretii simpli, intr-o singura culoare, insa de ceva vreme se pune mare pret pe microcimentul pentru pereti de la novacolor-romania.ro. Acesta ofera un aspect unic peretilor, ii scoate in evidenta si poate aduce un pic atmosfera camerelor de pe timpuri. 

Cu toate acestea, daca iti doresti sa ai parte de o casa superba, moderna si realizata cu mult bun gust, trebuie sa te interesezi cu privire la acest produs care poate schimba cu totul aspectul camerelor. In acest moment, microcimentul este la mare cautare, deoarece ofera o stralucire aparte incaperilor. 

  • Vitrine 

Vitrinele erau prezente in toate casele bunicilor. Acestia asezau riguros si cu mare tact paharele in vitrine, astfel incat acestea sa fie la vedere si sa poata fi folosite cu mare usurinta. O perioada lunga de timp, vitrinele nu au mai reprezentat un punct forte in locuinte, insa de o perioada acestea au revenit in atentia consumatorilor. 

Este foarte important sa asezi o vitrina in living, deoarece in prezent exista numeroase variante moderne care pot aduce un plus de eleganta si de rafinament camerei de zi. 

In cele din urma, tine cont de toate produsele de mai sus si ia-le in vedere, mai ales daca iti doresti o casa de vis. 

Sursa foto: Pexels.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5